Frusztráló tünetek, a legrosszabb időzítés. 4 nyári kór, amit 10-ből 7-en biztosan elkapnak. És Te? Összeállítottam neked egy nyári kisokost, amit érdemes megszívlelned, hogy ne betegen, hasmenéssel töltsd a nyaralásotokat.

1. NYÁRI VESZEDELEM: a salmonella

Súlyos, lázas fertőzés, hányás, erős hasmenés, amely levertséggel párosul – kinek hiányzik ez? Antibiotikumokkal jól kezelhető, de a nyaralást biztosan tönkre teszi ez a csúf kórság. Kis odafigyeléssel, és a megfelelő higiénével azonban könnyen megelőzhető a fertőzés.
Mit kerülj el? Pl.: Majonéz, tiramisu, vanília fagyi, krémes sütik, madártej, nyers, szárnyas húsok, tejszín, tatárbeefsteak, mosatlan zöldségek.
Így előzd meg: Étkezés előtt győződj meg, hogy frissen és az előírásoknak megfelelően készültek. Bármennyire is kívánatos, üdítőkhöz ne kérj se jégkockát, se citrom karikát!
Extra tipp: Ha a hűtődet otthon rendszeresen fertőtleníted, akkor ételeid két-háromszor hosszabb ideig is elállnak, és nem romlanak meg. Tévhit, hogy csak idegen helyen kaphatod el a salmonellát!

2. EGZOTIKUS SZÁLLÁS egzotikus élősködőkkel

Mire vigyázz? Az utolsó pörgős munkanapok után, végre megérkeztek a gyönyörű szálláshelyre, és jól esne máris indulni a tengerpartra… Előtte persze gyorsan felfrissítenéd magad… ugye ismerős a helyzet? Ne tedd! Légy résen! Akármennyire is csillog a fürdőszoba, megdöbbennél egy mikroszkóppal a kezedben! Fertőtlenítsd saját magad a WC-t, csapot, kádat, zuhanytálcát és bizony a zuhanyfüggönyt is! A nedves, meleg közeg a gombák, baktériumok melegágya. Isten tudja, hányan fürödtek már ott előtted…

3. FALATNYI BUGYIK, FÜRDŐRUHÁK, és ami a szemnek láthatatlan…

Nagynéném szerint, ami mi nők manapság hordunk, az már nem is bugyi, csak „bu” – a falatnyi fehérneműk már képtelenek betölteni védő, óvó feladatukat, kizárólag a csábításra szolgálnak. Ráadásul a szexi fehérneműket és fürdőruhákat tilos 60 fokon mosni, alacsonyabb hőmérsékleten viszont semmilyen kórokozó nem pusztul el! Akkor mi a megoldás?
Így kerüld el: Fertőtlenítsd legalább a bugyi/fürdőruha intim résszel érintkező részét! A nedves fürdőruhát mielőbb vedd le, és tiszta, száraz fürdőruhában folytasd a sütkérezést. A vigyázatlan nők olyan „szuvenírt” visznek sokszor haza, amire még évekkel később is kénytelenek emlékezni.
Extra tipp: Ha hajlamos vagy fertőzéseket összeszedni, akkor jóval a nyaralás előtt kezdd el az immunerősítést, hogy ellenállóbb légy.

4. CSINOS TOPÁNKA és a ronda körömdísz

Ha még nem volt körömgombád, akkor nem is tudod elképzelni, hogy milyen kín ez.
Vigyázz! Strandokon, hotelekben, bárhol, ahol sok ember megfordul, ügyelj rá, hogy ne járkálj papucs nélkül!
Extra tipp: Érdemes a cipellőidet rendszeresen fertőtleníteni és szellőztetni a nyári forróságban. Amire sokan nem gondolnak, hogy nem csak a lábunkra és a lábbelikre kell figyelni, de a zoknit, harisnyát és a körömvágó ollót is fertőtleníteni kell!

HATÉKONY FERTŐTLENÍTŐ KLÓRSZAG és MÉRGEZŐ ANYAG NÉLKÜL?!

Lehetséges, hogy Te is még mindig hipóval fertőtlenítesz otthon? Nem, dehogy?! Akkor menj ki a fürdőszobába, és győződj meg magad! Ha a fertőtlenítőd nátrium-hipokloritot tartalmaz, akkor bizony Te is hipóval fertőtlenítesz, csak dizájnos flakonba bújtatták ezt a maró vegyszert!

Tudtad, hogy a klórgázt a II. világháborúban az ellenség kiirtására használták? Vajon miért takarítjuk még mindig otthonunkat ilyen méreggel?

Ha régóta keresed a természetes, környezetbarát megoldást, amit akár gyermekeid közelében is bátran használhatsz, akkor jó hírem van! A Dr. Steril Home® egy valódi életbarát, bio fertőtlenítőszer, amelyre méltán büszkék lehetünk, ugyanis magyar világszabadalom!

A Dr. Steril Home® legfőbb hatóanyaga a grapefruitmag kivonata és nem tartal­maz semmilyen ártalmas összetevőt!

Mire számíts a Dr. Steril Home® haszná­latakor?

• Nem marja szét a kezedet,
• vége annak, hogy bőröd órákkal később is klórszagú,
• nem szükséges órákon át szellőztetni otthonodat, nem roncsolod többé sem a saját, sem a családod tüdejét,
• mégis tökéletesen fertőtlenít minden felületet!

Hol használhatod?

Fürdőszobában: WC, mosdó, zuhanytálca, lefolyó, mosógép és ruhák fertőtlenítése
Konyhában: vágódeszka, hűtőszekrény, konyhai felületek
Nappaliban: ha kiskorú gyermek van, akivel „balesetek” történnek a szőnyegen, vagy kisállat a lakásban

Szeretnéd megnyerni az ajándékcsomagot?
Mit szólnál egy 15.970 Ft értékű ajándékcsomaghoz? Kíváncsi vagyok, Te ki tudod-e helyesen tölteni a kvízt? Idáig még senkinek sem sikerült!
http://www.otthoni-fertotlenito.hu/108

Várlak szeretettel!
Asztalos Ildi

KLIKKELJ A TETSZIK GOMBRA ÉS TARTOZZ KÖZÉNK A FACEBOOKON IS!


Katt ide most!