Portrait-52-KyriacosKyriacos C. Markides, A ciprusi mágus című nagysikerű könyv szerzője 2016-ban Magyarországra érkezik – de kik lesznek azok a szerencsések, akik hallhatják az előadását? Eláruljuk!

A ciprusi mágus története két másik kötettel (Hódolat a Napnak; Lángoló szív) már trilógiává nőtte ki magát és világszerte bestseller lett. A Hódolat a Napnak a csodával határos gyógyulásokkal, a testen kívüli utazásokkal és a telepátiával foglalkozik, a Lángoló szív pedig különleges módon tárja fel az emberi tudatosságot.

De vajon hogyan tett szert az eredetileg közgazdász Markides ilyen bölcs tudásra? A sors keze bizony a szerző életében is átrendezett néhány dolgot, hogy ez sikerülhessen. Gyermekként ugyanis Cipruson nevelkedett, de a középiskolát, egyetemet már Amerikában végezte el. Hamar rájött, hogy a közgazdaságtan nem az ő asztala, így átnyergelt a szociológiára, és lakótársa hatására még meditálni is elkezdett. Tizennyolc Amerikában töltött év után éppen Ciprusra akart visszatérni, amikor összefutott egy régi barátjával, akinek a férje nagyon járatos volt a misztikumokban. Az írót lenyűgözte a férfi tudása, és kiderült, hogy a férj mindezt egy ciprusi tanítónak, Daszkalosznak köszönheti, akit Markides gyermekkora óta ismert – a professzor azonnal elhatározta, hogy felkeresi a csodatévő mestert és tanítványait. Daszkalosz, aki addig senkinek sem adott interjút, meglátott valami különlegeset Markidesben, befogadta őt tanítványai körébe és hozzájárult ahhoz, hogy könyvet írjon róla.

Emily and IMarkides a fenti művek mellett, számos más keresztény misztikával foglalkozó könyv szerzője is. Kötetei eddig tizenhárom nyelven jelentek meg, a professzor pedig rendszeresen tart előadásokat, tanfolyamokat Amerika-szerte, Kanadában és a tengerentúlon, tévé és rádióműsorokban szerepel, emellett több újság munkatársa is.

2016. június 28-tól július 3-ig, immár negyedik alakalommal kerül megrendezésre Balatonakarattyán az Everness Fesztivál, amelyen jövőre számos külföldi és hazai előadó vesz részt, köztük Kyriacos C. Markides is.

A fesztiválon Markides mellett előadóként fellép még Wm. Paul Young, A viskó című könyv szerzője, Mabel Katz, az ősi hawaii problémamegoldó művészet, a Ho’oponopono nemzetközileg elismert szaktekintélye, Dr. Grandpierre Attila, Kalo Jenő, Fenyő Iván, Soma Mamagésa, Kassai Lajos, Balogh Béla, Dr. Angster Mária és Bihari Viki, a Dumaszínház humoristája. És ez még csak a kezdet, a lista folyamatosan bővül!

A karácsonyra való tekintettel pedig a szervezők egy kis ajándékkal is készültek – ha valaki még idén megveszi, a kedvezményes árú bérlet mellé értékes csomagot is kap az Everness Jézuskájától! Minden december 31-ig megvásárolt bérlet mellé jár ugyanis 1db 1 hónapos aikido bérlet Szeltner Zsolt dojojába; 1 alkalom rapid masszázs Nagy Sándornál, melyet a fesztiválon válthatsz be; és a vásárló születési dátuma alapján személyre szólóan kiválasztott 1 db féldrágakő az Ezokő jóvoltából.

Idén legyen a karácsony is a tudatosság ünnepe!
A fesztivál ideje: 2016. június 28 – július 3.
Jegyvásárlás: http://everness.hu/jegyek
Csatlakozz az Everness Fesztivál Facebook oldalához: https://www.facebook.com/everness/
Kövesd a részleteket az esemény Facebook oldalán: https://www.facebook.com/events/690217124412926/

KLIKKELJ A TETSZIK GOMBRA ÉS TARTOZZ KÖZÉNK A FACEBOOKON IS!


Katt ide most!