én már kipróbáltam 🙂
Hozzávalók:
2,5 dl tejszín
3 ek. méz
8 dkg vaj
20 dkg bio kókuszreszelék
A mázhoz:
15-20 dkg magas kakaótartalmú étcsoki 4-5 dkg vaj
Elkészítés:
A tejszínt a vajjal összeforraljuk. Forrástól számítva lassú tűzön kb. 3 percig főzzük. Félretesszük, és hozzákeverjük a kókuszreszeléket és a mézet.Miután kihűlt a massza, pár órára hűtőszekrénybe tesszük. Kivesszük a hűtőből, majd tetszés szerint megformáljuk a bonbonokat.
A csokoládét a vajjal együtt gőz felett megolvasztjuk, és bevonjuk vele a meztelen bonbonokat. Én mártogatás helyett kanállal csurgattam a csokoládét rájuk, mert különben szétestek. A kész bonbonokat teljes dermedésig hűtőszekrénybe tesszük, valamint ott is tároljuk.
Én csak ajánlani tudom egyszerűen fenséges ízvilág és jó érzés,hogy képes vagy ilyent alkotni !
Tankó Enikő

KLIKKELJ A TETSZIK GOMBRA ÉS TARTOZZ KÖZÉNK A FACEBOOKON IS!


Katt ide most!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Töltött háromszögek