Nagyszerű lehetőség a már nem túl friss kenyerek felhasználására: a kenyér a bundában újjá születik!:)

Emellett az étel elkészítése egyszerű és gyors. Egy-egy arányba keverünk össze finomlisztet és csicseriborsólisztet, vagy sárgaborsólisztet. Sóval, borssal, kis pirospaprikával, pici kurkumával, fekete sóval (vörösesszürke sófajta, jellegzetes főtt tojássárgája ízzel) és hinggel (aszatgyanta) ízesítjük.

Tejjel, vagy annak híján, vízzel palacsintatészta állagúra keverjük. Ebbe a tésztába mártogatjuk a kenyérszeleteket, majd forró olajban kisütjük őket. Friss zöldségekkel tálaljuk.

Manodhara

KLIKKELJ A TETSZIK GOMBRA ÉS TARTOZZ KÖZÉNK A FACEBOOKON IS!


Katt ide most!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Tejszínes-cukkinis penne