Biztos sokan tudják, hogy a 108.hu-nak létezik egy Főzőklubja, ahol ízletes, vegetáriánus ételek receptjeit osztjuk meg egymással. Az alábbi receptet Szonja küldte, köszönjük szépen!

Egészséges, vitamindús ropogtatnivalók, magyaros mártogatóssal 

Elkészítés:

Áztassunk be 1 bögre natúr kesudiót előző éjszakára, majd öntsük le róla az áztatóvizet.

Tegyünk hozzá 2 db érett és zamatos, közepes méretű paradicsomot, 1/2 piros húsú kaliforniai paprikát, egy kevés sót, fehér borsot és friss chili paprikát ízlés szerint (pl.: 1 tk), majd az aprítógépben turmixoljuk össze az egészet. (Sörélesztő pehellyel még finomabb és tápanyagdúsabb, de elhagyható.)

Amikor már egy kellemesen krémes, egynemű piros színű mártogatóst kaptunk, tálaljuk hozzá a tetszés szerinti nyers zöldség rudacskákat (pl.: szárzeller, sárgarépa, cukkini, kígyóuborka, bébikukorica), és már mehet is a nassolás!

Jó étvágyat!

(Kép forrása: Zöld Avocado)

Ha tetszett a recept, ne felejtsd el megosztani

KLIKKELJ A TETSZIK GOMBRA ÉS TARTOZZ KÖZÉNK A FACEBOOKON IS!


Katt ide most!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Folyton csak nassolnál? Az éhség 3 alapvető oka