Hozzávalók:
3 ek. ghí ( vegán változatban kókuszzsír)
1 nagyobb édeskömény
3 piros színű paprika
csipet asafoetida (más néven hing) elhagyható
1 ek. oregánó
1 ek. bazsalikom
0,5 ek kakukkfű
6 ek. napraforgómag
só 
víz
250 g tészta ( gluténmentes diétában gm tészta)

A napraforgómagot szárazon (zsiradék nélkül) pirítsd meg egy serpenyőben és tedd félre. A paprikát és az édesköményt  mosd meg és vágd vékony darabokra. A zsiradékot tedd egy forró serpenyőbe. Tedd bele az asafoetidát pirítsd egy rövid ideig. Add hozzá a paprikákat és pirítsd őket néhány percig, majd add hozzá az édesköményt és a többi fűszertis. Kevergesd , amíg a zöldségek megpuhulnak. A végén keverd hozzá a pirított napraforgómagot.

Keverd össze a kifőtt tésztát a zöldségekkel és a végén locsold meg olívaolajjal vagy napraforgóolajjal. 

Vitai Kati

eljharmoniaban.blogspot.hu

KLIKKELJ A TETSZIK GOMBRA ÉS TARTOZZ KÖZÉNK A FACEBOOKON IS!


Katt ide most!