Hozzávalók:

10 dkg jó minőségű étcsokoládé
20 dkg gesztenyemassza
2 dl tejszín
1 ek rumaroma

A csokoládét a tejszínbe tördeljük, és a tejszínt állandóan kevergetve addig melegítjük, amíg a csokoládé beleolvad, majd langyosra hűtjük. Ezután belekeverjük a gesztenyemassza felét és két evőkanál rumot. Az így kapott krémet kelyhekbe vagy tálkákba adagoljuk. A gesztenyemassza másik felét összekeverjük a megmaradt rummal, és krumplinyomón át a csokoládés krémre nyomjuk. A kelyheket csokoládéval vagy fölvert tejszínhabbal díszíthetjük.

Winter Viki / recept-oldal.hu

KLIKKELJ A TETSZIK GOMBRA ÉS TARTOZZ KÖZÉNK A FACEBOOKON IS!


Katt ide most!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Karfiolos-édesköményes kuszkusz