Hozzávalók:
2 marék bazsalikom
1,5 dl olívaolaj
3 ek fenyőmag (vagy dió)
½ bögre reszelt parmezán

Első lépésként megmossuk az illatos bazsalikomleveleket. Innentől több megoldás van rá, hogy az összes hozzávalóból szószt készítsünk. A legegyszerűbb természetesen turmixgépbe tenni minden alapanyagot és egy perc alatt összezúzni. Egy másik megoldás, hogy ledaráljuk a bazsalikomot és a fenyőmagot (vagy diót), lereszeljük a parmezánt és az egészet jól kikeverjük az olívaolajjal. Harmadik megoldás, hogy mozsárban összetörjük a hozzávalókat.

Hemangi
vegavarázs

KLIKKELJ A TETSZIK GOMBRA ÉS TARTOZZ KÖZÉNK A FACEBOOKON IS!


Katt ide most!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Savanyúkáposzta készítés