mabel katzAz ősi hawaii problémamegoldó művészet, a Ho’oponopono legismertebb képviselője, Mabel Katz 2016-ban újra jelen lesz hazánkban, de ezúttal az eddigiekhez képest szokatlan helyszínen adja majd át tudását.

A Ho’oponopono nevű művészet lényege nagyon egyszerű: békében lehetsz, mindegy, hogy mi történik körülötted. Mabel Katz, kitüntetett békeaktivistaként  létrehozott egy világbéke-kampányt is, amelynek mottója: A béke velem kezdődik. A belső béke szerinte ugyanis maga a világbéke. Úgy fogalmaz, a Ho’oponopononak hála, felfedezte, hogy az élet könnyű is lehet, sőt, sokkal könnyebb, mint ahogyan azt valaha is elképzelte. Felmerül persze a kérdés, hogyan tudja folyamatosan megőrizni lelki békéjét, amikor nap mint nap rengeteg szörnyű dolog, terrorcselekmények, katasztrófák történnek a világban.

„Tisztában vagyok vele, hogy egyedül nem vagyok és nem is leszek képes megoldani mindazt, ami olyan negatívnak látszik – magyarázza Mabel. – A megoldás Istennél van. Azt gondolom, hogy ezek a dolgok azért jönnek a felszínre, hogy felébredjünk. A legnagyobb kudarc az lenne, ha nem ébrednénk fel mindattól, ami történik. Nincs kétségem afelől, hogy Istennek mindenre van megoldása. Én elengedek és engedélyt adok neki, amikor ilyen híreket kapok. Természetesen eleinte én is azt mondom, hogy „Milyen rettenetes, hogy fordulhat elő ilyesmi?”. Vannak dolgok, amik megrémítenek, de azonnal „köszönöm, köszönöm, köszönöm” – így engedjük el és adjuk át Istennek a problémát. Ez újabb lehetőség a Ho’oponoponoval történő tisztításra, törlésre.”

A tréner szerint tehát ez az út megengedi, hogy viharos időkben is békében lehessünk – megengedi, hogy szabadnak érezhessük magunkat, attól függetlenül, ami körülöttünk történik, vagy amit mások tesznek, mondanak. Mabel Katz-cal és a Ho’oponopono művészetével 2016-ban egy különleges helyszínen ismerkedhetünk meg: 2016. június 28. és július 3. között az immár negyedik alkalommal Balatonakarattyán megrendezésre kerülő Everness Fesztivál vendége lesz.

A fesztiválon előadóként fellép még James Redfield, A mennyei prófécia írója, Wm. Paul Young, A viskó című könyv szerzője, Dr. Grandpierre Attila, Kalo Jenő, Fenyő Iván, Soma Mamagésa, Kassai Lajos, Balogh Béla, Dr. Angster Mária és Bihari Viki, a Dumaszínház humoristája. És ez még csak a kezdet, a lista folyamatosan bővül!

2016_fb_event

A fesztivál ideje: 2016. június 28 – július 3.
Early bird jegyed február 29-e éjfélig veheted meg: http://everness.hu/jegyek
Csatlakozz az Everness Fesztivál Facebook oldalához: https://www.facebook.com/everness/
Kövesd a részleteket az esemény Facebook oldalán: https://www.facebook.com/events/690217124412926/

KLIKKELJ A TETSZIK GOMBRA ÉS TARTOZZ KÖZÉNK A FACEBOOKON IS!


Katt ide most!