A spárgából készült krémleveshez a legjobb zöld spárgát vásárolni. Ez azért is praktikus, mert nem kell pucolni. Hozzávalók: 50 dkg spárga, 1,5 l víz, 1,5
Hozzávalók: 50 dkg szárazbab 3 db babérlevél 30 dkg sárgarépa 2 kg kápia 2 dl olaj 1 kk asafoetida 3/4 kk bors 2-3 apró, száraz
Itt a nyár, amikor élvezhetjük a téli és tavaszi munkák gyümölcsét, a fák esetében szó szerint. Ám ehhez nagyobb átalakításon kellett átesniük… Négy nagy gyümölcsfánkból
A téli hónapokban szervezetünk fokozott fertőzésveszélynek van kitéve, főként, amikor támad az influenzavírus. A szakemberek felhívják a figyelmünket arra, hogy a megfelelő táplálkozás, a megnövelt
Egy különleges, Indiában élő tanító, Bhaktividjá Púrna Szvámí hívta fel a figyelmet egy előadásában a jelenségre. Indiában a nők korareggel megfürdenek, felcsinosítják magukat, felveszik a
Hiteles volt Egy olyan világba kalauzol el a főzőtanfolyam, ahol a vegetáriánus ételek izgalmasak, sokfélék és finomak. Még egy (évek óta) gyakorló vegetáriánusnak is mutatott
Rendszeresen tartunk vegetáriánus főzőtanfolyamokat Budapesten a 108 Központban (1137 Budapest, Szent István krt 6.)
A tanfolyamot Hemangi tartja, akinek a szakácskönyveit is beszerezheted az oldalunkon. Az időpontokat itt találod. A tanfolyam nevére klikkelve átkerülsz a Főzőiskola oldalára, ahol részletesebb információkat kapsz az élményfőzésről, ott tudsz jelentkezni is, valamint ajándékba adhatsz tanfolyamot.
©108.hu - Lalita Kft, Kozák Mihály EV 2024