Hozzávalók 2-3 adaghoz
A grill

  • 300 g tofu (1 kocka)
  • 1 db körte
  • 1 szál fehérrépa

A pác

  • 3 evőkanál olívaolaj
  • 2 evőkanál balzsamecet
  • 1 evőkanál szójaszósz

1. A tofut vágjuk 1 cm vastag szeletekre, és papírtörlőn nyomkodjuk ki belőle a nedvességet.
2. Készítsük elő a körtét: hámozzuk meg és csumázzuk ki. A fehérrépát is hámozzuk meg, majd vágjuk fél centis szeletekre a zöldségeket.
3. Ezután alaposan forgassunk meg mindent a pácban, és süssük ki. Ha van, használjunk grillserpenyőt.
4. Minden szelet tofura tegyünk fehérrépát és körtét is. Semleges körettel tálaljuk.

Szaluter Edit
kertkonyha.hu

KLIKKELJ A TETSZIK GOMBRA ÉS TARTOZZ KÖZÉNK A FACEBOOKON IS!


Katt ide most!