Lehet, érdemes és jó egészségesen élni !

Mit jelent valójában az, hogy egészséges ?
Min változtassak és miért? Mit jelent ez az életforma gyakorlatban, a hétköznapokban?

Látogasson el a június 3-án a IX. Napfényes fesztiválra, hogy választ kapjon a kérdéseire !

Először jön ilyen témájú rendezvényre ?

Nagyszerű alkalom lesz, hogy betekintést nyerjen, mit, miért és hogyan tehet többet az egészsége helyreállításáért, fenntartásáért, a betegségek megelőzéséért.

Tájékozottabb a témában ?

A Fesztivál számos programján tovább mélyítheti az ismereteit, tapasztalatokat gyűjthet, ingyenesen kipróbálhat a sok mindent .


Miről a szól a Fesztivál ? Mit jelent valójában az, hogy egészséges ?
Az egészség = teljesség, összhang, egyensúly.
A betegség nem más, mint ezek hiánya: az az állapot amikor a test-lélek-szellem harmóniája, egyensúlya megbomlik.

A Napfényes Fesztivál ezt ismerős alapelvet szeretné több irányból és sokféleképpen Önhöz közelebb hozni.

Az előadások (Prof. Dr. Bagdy Emőke, Bóna László, Paksi Zoltán, Tarr Bence László, és Váradi Tibor) célja, hogy különböző nézőpontokból (pszichológia, önismeret, életmód, szellemtudomány, asztrológia) megvilágítsa az alapvető összefüggéseket a testi, lelki és szellemi egészség között, segítsen felismerni, megérteni azokat. Választ kaphatnak azok is kérdéseikre, akik keresik, mi a helyük, feladatuk a világban.

A konzultációkon, workshopokon, bemutató kezeléseken kipróbálhatja, hogyan segíti a természetgyógyászat és számos más alternatív módszer a betegségeink, testi-lelki problémáink valódi okainak feltárását, és milyen hatékony támogatást kaphatunk egészségünk helyreállításához és megőrzéséhez.

A gyermekprogramok összeállításánál azt tartottuk szem előtt, hogy az ő természetes tanulási közegük a játék, a mese, a különféle kézműves foglalkozások, a nekik szóló zenés és színpadi előadások. A reggeltől késő délutánig tartó színes családi programokon (bohóc, bábjáték, óriásjátékok, meseösvény, kézműves foglalkozások) minden korosztály jó érezheti magát.

A tartalmas kikapcsolódás, szórakozás fontos szerepet tölt be az egészség megőrzésében. A Napfényes Fesztivál igényes programokkal, sztárvendégekkel (Tolcsvay László és Sáfár Mónika, a Strokes Percussion Group, Torma Emese, Kiss Kata akrobata és Nagy Molnár Dávid bűvész), változatos művészeti produkciókkal teszi emlékezetessé ezt a napot.

A vásár színes forgatagában biztos talál magának, családjának valami hasznosat: egészséges élelmiszerek, kozmetikumok, táplálék-kiegészítők mellett kézműves alkotásokkal, ékszerekkel, ruhákkal, könyvekkel, játékokkal és még számos más portékával várja a több mint 50 árus és kiállító.

Az idei Fesztivál egyik újdonsága a rajz- és fotópályázat. A pályaműveket összesen 12 kategóriában díjazzuk, ennek harmadát a közönség ítéli oda. A részletekért érdemes a fesztivál honlapjára ellátogatni.

A Fesztivál kedvező árú belépőjegyével minden programon további térítés nélkül részt vehet! További részleteket a napfenyesfesztival.hu honlapon talál.

Találkozzunk június 3-án, vasárnap a városligeti PeCsa Music Hallban (ex-Petőfi Csarnok) a IX. Napfényes Fesztiválon !
További információ ezen a linken.

KLIKKELJ A TETSZIK GOMBRA ÉS TARTOZZ KÖZÉNK A FACEBOOKON IS!


Katt ide most!