A chocoMe megszerezte második szakmai aranyérmét, mégpedig a világ legrangosabb nemzetközi szakmai verseny világbajnoki döntőjén, az International Chocolate Awards-on!

Ezzel hivatalosan a világ legjobb magvas tejcsokoládés drazséja címet nyerte el. A verseny világbajnokságának döntője és eredményhirdetése idén is Londonban került megrendezésre.

A világversenyt megelőző kelet-európai regionális elődöntőn pár héttel ezelőtt szintén aranyéremmel tüntették ki a Raffinée terméket, így már sejteni lehetett, hogy dobogósak leszünk a világbajnokság döntőjében, de arra nem számítottam, hogy a tavalyi évet követően (amikor a világ legjobb fehércsokoládés magvas drazséja címet nyertük el) idén is aranyéremmel térhetünk haza – mondta Mészáros Gábor, a chocoMe alapítója, tulajdonosa.

A chocoMe ezzel 32-re gyarapította a nemzetközi csokoládés szakmai elismeréseinek számát.

A londoni döntő zsűrijében a legnevesebb külföldi csokoládészakértők, gasztronómiai szakértők, sommelier-ek és séfek szerepelnek: George Gensler, Manhattan Chocolate Society (US), Nancy Gilchrist, Master of Wine (UK), Monica Meschini, chocolate/tea tester, sommelier (Italy), Maricel Presilla, chef, restaurateur, author (US), Ecole Chocolat Professional School of Chocolate Arts (US), a “The Well-Tempered Chocolatier” (Kanada) és hasonlók.

A zsűri elnöke, egyben a díj alapítója, Martin Christy, a Seventy% csokoládé-degusztációs portál szerkesztője – ma a világ egyik legnagyobb csokoládészakértője.

(Forrás: chocome.hu)

Gratulálunk!

KLIKKELJ A TETSZIK GOMBRA ÉS TARTOZZ KÖZÉNK A FACEBOOKON IS!


Katt ide most!

Olvasd el ezt a cikket is –>  A bazsalikom