Halász Gábor inspiráló története sok embernek adhatja vissza a hitét. A fiú a Facebook oldalán meséli el, hogy általános iskolában még a gimnáziumba jelentkezést se javasolták neki, sőt, tanárai kinevették, mikor megosztotta velük ambícióit…

“Amikor kicsi voltam, az általános iskolai tanáraim kinevettek mikor azt mondtam, gimibe akarok menni, megmondták hogy felejtsem el, úgysem fog sikerülni. Aztán a gimiben nyomatékosan elárulták, hogy ne áltassam magam az egyetemmel, mert úgysem lesz belőlem semmi, hisz alkalmatlan vagyok rá. Néhány napja diplomáztam le a 4. szakomon, mindenhol 5-ös minősítéssel végeztem, immáron Nanotechnológiai- és Orvosbiológiai Anyagtudós lettem.

Mindazoknak üzenem, akiket hasonlóan kedves emberek vesznek körbe, hogy SOHA, SENKINEK ne higgyetek azzal kapcsolatban, hogy mire vagytok képesek!!! Mert ha Ti elhiszitek, hogy meg tudjátok csinálni, akkor nincs az a földi erő, ami megakadályozhat abban, hogy véghez vigyétek a nagy terveket. MERJETEK ÁLMODNI! Méghozzá nagyokat! Hisz korlátai csak azoknak az embereknek vannak, akik folyton azt mondják, nem fog menni! Ti tartozzatok a sikeres emberek közé, hisz ez csak egyetlen döntésen múlik!”

Ne felejtsd el megosztani, ha tetszett!

KLIKKELJ A TETSZIK GOMBRA ÉS TARTOZZ KÖZÉNK A FACEBOOKON IS!


Katt ide most!