Hozzávalók:
30 dkg búzadara
15 dkg nádcukor
5 dl rizstej
csipet só
1 citrom reszelt héja
3 evőkanál kókuszzsír
20 dkg magozott meggy
Elkészítése:
A tejjel összekeverjük a búzadarát, sót, cukrot, citromhéjat és 2 evőkanál kókuszzsírt. 1 órán keresztül állni hagyjuk. Egy 20×30 cm méretű tepsit kikenjük a maradék kókuszzsírral, majd beleöntjük a masszát és megszórjuk a meggyel. 180 fokon kb. 1 óráig sütjük, időnként fakanállal megkeverjük.
Kálmán Renáta
www.lettudatos.com

KLIKKELJ A TETSZIK GOMBRA ÉS TARTOZZ KÖZÉNK A FACEBOOKON IS!


Katt ide most!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Teacseppek - A hibiszkusz tea