„Élj lelked óhajtása szerint, hogy megtaláld, amit keresel!”
(Seneca)
marketing-roomFehér Krisztina, coach és okleveles Spirit játékvezető vagyok. A SPIRIT játék szavak hallatán sokan kíváncsian kérdeznek vissza, mi is ez pontosan?! Én az önismeret első lépcsőfokának nevezem. Egyedülálló önismereti és önfejlesztő játék. Alig pár darab érhető el belőle Magyarországon, és a SPIRIT játék vezetéséhez is nagyon kevesen kaptak minőségi képzést. Különleges és izgalmas dolgokat tudhatunk meg a SPIRIT játék során magunkról. Segíti önismeretünket, és adott esetben – akinek szüksége van rá –, a vállalkozását is.
Játékosan nyitunk az önismeret irányába. Elnézve egy gyermeket, vagy ránézve a gyerekeinkre, unokáinkra, láthatjuk, teljes átéléssel élik meg a játék minden percét. Játék közben megáll az idő. Mi, gyerekként, belefeledkeztünk az élménybe, lehetett szó bármilyen játékról! Akkor még kimondtuk kendőzetlenül az érzéseinket, gondolatainkat. Külön világunk volt. Mi éltünk meg a különféle szerepeket, mi voltunk maga a játék!
jatek_1Mi változott, ahogy felnőtté váltunk? Elfeledkeztünk a könnyedségről. A játékosságról és a vidámságról. Persze ne csodálkozzunk, hiszen időközben megismerkedtünk a felelősség és a stressz fogalmával. Megannyi kérdés, probléma foglalkoztat minket a munkahelyen, egy párkapcsolatban, a családban.
Ezek a kérdések ott motoszkálnak bennünk, némelyikre megtaláljuk a választ, de a nehezebb kérdéseket hajlamosan vagyunk elnapolni, – akár évekig… Miért? Mert súlyosnak, nehéznek, kellemetlennek tartjuk szembenézni velük. Mert nincs a HOGYAN kérdésre válasz. Hiányzik a jó technika,vagy éppen még nem mutatta meg nekünk senki sem. Pedig a szőnyeg alá söpört megoldatlan kérdések előbb-utóbb visszatérnek, pl. lelki-testi betegségek formájában.
szeretetnyelv0Ebben a szenzációsan összeállított SPIRIT játékban megismerhetjük és fejleszthetjük önmagunkat, minőségi időt és teret biztosítva a válaszoknak. Döbbenetes, hogy a válasz legtöbbször a lábaink előtt hever… SPIRIT játékvezetőként mindig az a célom, hogy a játékosok megtalálják a saját belső felismeréseiket, saját válaszukat. Az igazi megoldás pedig legbelül, a szívben van.
A SPIRIT játékot sokféle formában lehet játszani. Párok, egyének, családtagok és baráti társaságok számára is igazán izgalmas időtöltés. Coach-mediátor tapasztalataimat szintén alkalmazom, ezért a megszokottnál a játék még izgalmasabb és eredményesebb.
Gondolkodtál már azon, mennyi mindent teszel meg a családodért, a gyerekeidért, a szüleidért vagy a barátaidért? Ugye, hogy sokat! A SPIRIT játékot ÖNMAGUNKÉRTjátsszuk! A jobb közérzetünkért, az egészségesebb testünkért, a harmonikusabb életünkért és a mosolygós, örömteli, boldog mindennapjainkért! Sokan megtették már ezt a lépést, érdemes elolvasni az általuk megfogalmazott gondolatokat a spiritjatek.feherkriszta.hu oldalon.
Van egy klubunk, ez a SPIRIT klub. Annak ad izgalmas programot, aki döntés előtt áll és megerősítést akar. Akinek van egy égető kérdése (pl. munkával, magánélettel, jövőképpel kapcsolatban), és erre szeretne megoldást kapni. Aki szeretné könnyed, játékos formában megérteni, merre vezet az útja. Aki harmóniát és irányt kíván az életében. Aki tenni akar önmagáért.
Mert a SPIRIT klub, és a SPIRIT játék segít megfogalmazni, mi is az, ami most konkrétan foglalkoztat, amire szeretnél mélyebb rálátást. Fejleszti az önismeretet és a kommunikációt, segíti a kapcsolatteremtést, erősíti a közösségi összetartozást. Megtanít jól kérdezni és válaszolni, saját belső hangodra és másokra gyelni. Teret ad, hogy érzéseidet felvállald és megéld. Leképezi jelenlegi helyzeted, rávilágít az elakadásaidra és a hiedelmeidre. Útmutatást nyújt, hogy változtatni tudj, és megerősíti belső értékeidet. Mindezt a teljes bizalom és titoktartás légkörében.
Gyere és játssz velünk! A SPIRIT klub minden érdeklődőt szívesen lát erre az izgalmas játékra!
A feher.krisztina@belsotukor.hu email címen vagy a 06-70-908-6882 telefonszámon tud bejelentkezni.