Hozzávalók:

Tészta:

  • 2 maréknyi beáztatott dió
  • 5 evőkanál őrölt zabpehely
  • 3 evőkanál zabkorpa
  • 3 evőkanál nyers hajdinaliszt
  • 2 evőkanál beáztatott mazsola
  • 3 evőkanál kókuszreszelék (előre beáztattam)
  • kevés méz
  • citromlé
  • kevés víz, ha kell

Krém:

  • 50 dkg sárgabarack
  • méz
  • útifűmaghéj
  • kevés méz, ha kell
  • kevés citromlé

Csokimáz:

  • kevés kakaóvaj
  • kevés kókuszzsír
  • bio kakaó vagy karob por

Elkészítése:
A diót, mazsolát, kókuszreszeléket kevés vízzel összeturmixolom, majd hozzáteszem a többi összetevőt. Mindenből annyit teszek hozzá, hogy tészta keménységet kapjak. A tésztát egy tepsi aljába tettem.
A krémhez a sárgabarackot kevés vízzel összeturmixoltam, majd hozzátettem a többi hozzávalót és a tésztára tettem. Betettem a hűtőbe egy éjszakára és másnap kapta meg a mázat.
A mázhoz vízgőz felett összemelegítettem az összetevőket és a sütire tettem, majd visszatettem a hűtőbe. Tálaláskor felszeleteltem és porcukor helyett darált kókuszreszelékkel hintettem meg!

Nagyné Szalai Melinda
http://melinda-angel.blogspot.hu

KLIKKELJ A TETSZIK GOMBRA ÉS TARTOZZ KÖZÉNK A FACEBOOKON IS!


Katt ide most!