Ezzel az egészséges, nyers sütivel kívánok nagyon boldog, meghitt karácsonyt!

Az alapja sima gyümölcslap:

  • 2 db banán
  • 4 db édes alma
  • 1 kanál citromlé

Elkészítése:
Összeturmixoljuk őket, és 9-11 órán keresztül aszaljuk. Mivel nekem kerek az aszalógépem, ehhez pedig téglalap alakú alap kell. a sütőben csináltam 100 fokon, nyitott ajtónál. Így lesz egy 24x30cm-es tortalapunk.
A tölteléket a legegyszerűbben oldottam meg, bio gesztenyekrémbe tettem még mazsolát, és azzal töltöttem meg. Feltekertem, hústűvel rögzítettem, és pár órát pihent a hűtőben. Aztán már ki lehet venni a hústűt, megtartja a formáját és fel lehet szeletelni. Próbáljátok ki! Ha van kész tortalapotok, pár perc alatt elkészül a finomság.

Kállay Ildikó
eletkert.wordpress.com

KLIKKELJ A TETSZIK GOMBRA ÉS TARTOZZ KÖZÉNK A FACEBOOKON IS!


Katt ide most!