A friss zöldfűszer ünnepivé varázsolja ezt
 az egyébként
 egyszerű só
s süt
eményt
. Mennyei rozmaring illat
 száll a konyhában süt
és közben!
Hozzávalók:
30 dkg liszt

20 dkg vaj
15 dkg reszelt
 sajt
 (t
rappist
a, cheddar)
2 kk só
1 ek
apró
ra vágot
t
 friss rozmaring
fél kk őrölt
 feket
ebors
A hozzávaló
kbó
l t
észt
át
 gyúrunk. Fél ó
rára bet
esszük a hűt
őbe, majd ha már kicsit
 keményebb a t
észt
a, rudat
 formázunk belőle. Az enyém nagyjábó
l 4 cm át
mérőjű let
t
. Ekkor még egy ó
rára visszat
esszük a hűt
őbe. Ha let
elt
, vékony szelet
ekre vágjuk, s előmelegít
et
t
 süt
őben, 200 fokon nagyjábó
l negyed ó
ra alat
t
 aranyszínűre süt
jük.
Hémangi
vegavarazs.hu

KLIKKELJ A TETSZIK GOMBRA ÉS TARTOZZ KÖZÉNK A FACEBOOKON IS!


Katt ide most!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Kendermagos kenyér