Itt van az új káposzta szezonja, érdemes kipróbálnod ezt a sokoldalúan ízesíthető gyors és alacsony kalóriatartalmú “steaket”.

Hozzávalók:

  • 1 közepes fej friss káposzta
  • olíva olaj
  • só, bors

Elkészítés:

A megmosott káposztát vágd 1-1,5 cm-es szeletekre. Tedd kiolajozott tepsire, kend meg olajjal, majd sózd, borsozd meg.

Süsd 200 fokon 25-30 percig.

Fogyaszthatod fokhagymával is:

2-3 gerezd tisztított fokhagymával dörzsöld be az olajozott káposztaszeleteket, majd utána sózd és borsozd.

Ha fűszerekkel tennéd még ízesebbé:

Keverj össze 1-1 evőkanál szárított oregánót, kakukkfüvet és szezámmagot 2 evőkanál olíva olajjal. A káposztaszeleteket ezzel a keverékkel kend meg és ezután sózd, borsozd.

(Forrás: Pintereset, ripost.hu)

Jó étvágyat!

Tetszett? Akkor ne felejtsd el megosztani!

KLIKKELJ A TETSZIK GOMBRA ÉS TARTOZZ KÖZÉNK A FACEBOOKON IS!


Katt ide most!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Csöröge