Ramatyul néz ki a sütőd, de nem akarsz sokáig bajlódni az odaégett szennyeződésekkel?

Ezzel az egyszerű módszerrel könnyedén, karcolás nélkül megoldhatod a sütő tisztán tartását.

Csupán néhány dolog kell hozzá:

– Szódabikarbóna

– Víz

– Ecet

– Szivacs vagy ruha

  • Öntsünk egy hőálló tálba 2 dl ecetet 2 dl vizet és egy kis szódabikarbónát.
  • Ezután kenjünk a keverékből egy keveset a problémás felületekre, a maradékot pedig a hőálló edényben tegyük a sütőbe.
  • A sütőt állítsuk 100 fokra, és az edényt hagyjuk benne 45 percig, így a keverék gőze szépen fellazítja majd az odaégett ételmaradékokat.
  • Majd egy szivaccsal dörzsöljük át a sütő belsejét illetve ajtaját, hogy megszabadítsuk az odaégett szennyeződésektől.

Tetszett? akkor ne felejtsd el megosztani, hogy más is tudjon róla!

KLIKKELJ A TETSZIK GOMBRA ÉS TARTOZZ KÖZÉNK A FACEBOOKON IS!


Katt ide most!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Csinálj te is ilyen gyönyörű mécseseket, gyümölcsből - gyorsan és egyszerűen!