Indiai édességek – Tájegységek konyhái

A tanfolyam az Ízek, imák, India – 4 részes főzőtanfolyam sorozat része. Elvégezhető önmagában is, de természetesen a legteljesebb kép és a legtöbb gyakorlati tapasztalat akkor szerezhető, ha a résztvevő az összes kurzust elvégzi.

India az édességek hazája. Az ízletes desszertek készítése művészet, amelyet templomi szakácsok és édességárusok generációi adtak tovább. Ezek a méltán világhírű desszertek tökéletes lezárásai egy kellemes étkezésnek. Tejből, tejtermékekből, olajos magvakból, hüvelyesekből és gabonákból készülnek. A széles választékban mindenki megtalálja a kedvencét. Képzeletben körbeutazzuk Indiát, és megismerkedünk az országon belül változó konyhakultúrák jellemzőivel.

 

A foglalkozások ideje: 4 óra

Ára: 11.990 Ft.


Kurzusainkon az elméleti alapok elsajátítása mellett aktív részese leszel az ételek elkészítésének, a végén pedig megkóstolhatod az eredményt. Semmit sem kell magaddal hoznod. Biztosítjuk az ételek elkészítéséhez szükséges alapanyagokat, és jegyzetet is kapsz, ami tartalmazza az elkészült ételek receptjeit.

 

(Időpont kiválasztása, illetve várólistára való jelentkezés a Jelentkezem gomb megnyomásával.)

Tanfolyamvezető: Hémangi dévi dászi, 4 sikeres szakácskönyv és a www.vegavarazs.hu gasztroblog szerzője

A tanfolyamok helyszíne: 1137. Budapest, Szent István krt 6. III/12. 27-es csengő (Jászai Mari tér)
A jelentkezésed akkor lesz végleges, ha a tanfolyam díja – a jelentkezés után 5 napon belül – beérkezett hozzánk. A befizetés történhet személyesen: 1137 Budapest, Szent István krt 6. III/12 -27-es csengő),
vagy átutalással az alábbi számlaszámon: Kozák Mihály EV, 11600006-00000000-72746413 (Erste Bank)

További információ:  Tel.: 06-30-464 7760
E-mail: [email protected]