Indiai sós csemegék, csatnik – Jóga és meditáció az étkezésben

A tanfolyam az Ízek, imák, India – 4 részes főzőtanfolyam sorozat része. Elvégezhető önmagában is, de természetesen a legteljesebb kép és a legtöbb gyakorlati tapasztalat akkor szerezhető, ha a résztvevő az összes kurzust elvégzi.

A nagy népszerűségnek örvendő, nyugaton is egyre ismertebbé váló csatnik területe következik, látványos és népszerű sós csemegékkel. Ha unod már a hagyományos sós pogácsát és új ízekkel szeretnéd elkápráztatni a családod, vagy váratlan vendégek érkezésekor nincs ötleted, mit rakj az asztalra, itt a helyed! A csatnik a sós csemegék kísérői, fogyaszthatók mártások, mustár és szószók helyett. Serkentik az étvágyat és segítik az emésztést. Egy ízletes indiai sós csemege csatnival a legválogatósabb vendégeknél is sikert arat. Erre garanciát vállalunk!

Beszélgetünk a főzésről, mint jógafolyamatról, és megismerjük azt a meditációt, ami az indiai konyhakultúra hátterét adja.


csemegek-867

 

A foglalkozások ideje: 4 óra

Ára: 11.990 Ft
.

Kurzusainkon az elméleti alapok elsajátítása mellett aktív részese leszel az ételek elkészítésének, a végén pedig megkóstolhatod az eredményt. Semmit sem kell magaddal hoznod. Biztosítjuk az ételek elkészítéséhez szükséges alapanyagokat, és jegyzetet is kapsz, ami tartalmazza az elkészült ételek receptjeit.

 

(Időpont kiválasztása a Jelentkezem gomb megnyomásával.)

Tanfolyamvezető: Hémangi dévi dászi, 4 sikeres szakácskönyv és a www.vegavarazs.hu gasztroblog szerzője

A tanfolyamok helyszíne: 1137. Budapest, Szent István krt 6. III/12. 27-es csengő (Jászai Mari tér)
A jelentkezésed akkor lesz végleges, ha a tanfolyam díja – a jelentkezés után 5 napon belül – beérkezett hozzánk. A befizetés történhet személyesen: 1137 Budapest, Szent István krt 6. III/12 -27-es csengő),
vagy átutalással az alábbi számlaszámon: Kozák Mihály EV, 11600006-00000000-72746413 (Erste Bank)

További információ:  Tel.: 06-30-464 7760
E-mail: [email protected]