Szezonális főzőtanfolyam – a tavasz színeiben

alu_palak
A szupermarketek kínálatának köszönhetően ma már egyre kevesebben tudják, hogy a zöldségek és gyümölcsök melyik szezonban teremnek. Sokan nem tudnak vagy nem szeretnek főzni, a készételek fogyasztása rohamosan emelkedik. Számít egyáltalán, hogy mikor van szezonja a zöldbabnak?
Ha a természet kedvelője vagy, szereted az ízeket, illetve szeretsz jókat enni, akkor itt a helyed a szezonális alapanyagokat felhasználó főzőtanfolyamunkon. Hogy miért jó ez?

  • A szezonális zöldség és gyümölcs tartalmazza a legtöbb vitamint és tápanyagot.
  • A szezonális zöldség és gyümölcs a legízletesebb, legfrissebb, ez adja a legtöbb energiát.
  • A szezonális zöldség és gyümölcs mindig a legolcsóbb, csökkenti a konyhai költségeidet.

A tavasz a megújulás jelképe. A hideg téli napokat egyre melegebbek váltják, s ahogy kizöldül a természet, szervezetünk is újulásra, frissességre vágyik. A nehéz téli ételek lecsengenek, mi pedig friss tavaszi zöldségek, gyümölcsök után sóvárgunk, szervezetünk ezzel jelzi: itt az ideje a szükséges tápanyagok pótlásának. Továbbra is tartsuk magunkat a szezonalitás elvéhez, ne siessünk előre az időben, abból főzzünk, ami van. A tavaszi zöldségek zamata és illata igazi kényeztetés a konyha szerelmeseinek!

Ha szeretnél ezek alapján főzni, de nem vagy elég gyakorlott, nincs elég fantáziád, gyere el hozzánk, és ismerd meg a legízletesebb vegetáriánus ételek elkészítésének titkait!

Tartsatok velünk!

Ne hagyd ki, izgalmas kaland lesz!

A foglalkozás ideje: 4 óra

Ára: 11.990 Ft

Kurzusainkon az elméleti alapok elsajátítása mellett aktív részese leszel az ételek elkészítésének, a végén pedig megkóstolhatod az eredményt. Semmit sem kell magaddal hoznod. Biztosítjuk az ételek elkészítéséhez szükséges alapanyagokat, és jegyzetet is kapsz, ami tartalmazza az elkészült ételek receptjeit.

(A jelentkezem gombra klikkelve a későbbi időpontok is megjelennek.)

Tanfolyamvezető: Hémangi dévi dászi, 5 sikeres szakácskönyv, és a www.vegavarazs.hu gasztroblog szerzője

A tanfolyamok helyszíne: 1137. Budapest, Szent István krt 6. III/12. 27-es csengő (Jászai Mari tér)
A jelentkezésed akkor lesz végleges, ha a tanfolyam díja – a jelentkezés után 5 napon belül – beérkezett hozzánk. A befizetés történhet személyesen: 1137 Budapest, Szent István krt 6. III/12 -27-es csengő),
vagy átutalással az alábbi számlaszámon: Kozák Mihály EV, 11600006-00000000-72746413 (Erste Bank)

További információ:  Tel.: 06-30-464 7760
E-mail: [email protected]