Az erdő szélén árvátlankodott, ha sütötte a nap, melege volt, ha szél fújt, fázott. Úgy tűnt, semmi nem elég jó neki. Mindene megvolt, ami az
Hozzávalók:3 ek. ghí ( vegán változatban kókuszzsír)1 nagyobb édeskömény3 piros színű paprikacsipet asafoetida (más néven hing) elhagyható1 ek. oregánó1 ek. bazsalikom0,5 ek kakukkfű6 ek. napraforgómagsó víz250
Tasnádi Marina 2011 májusában kezdte meg kutatásait Krisna-völgyben, az Öko-völgy Alapítvány közreműködésével. A Debreceni Egyetem hallgatója által készített új ökológiai lábnyomszámításból többek között kiderült, hogy
Hozzávalók: 30 dkg búzadara 15 dkg nádcukor 5 dl rizstej csipet só 1 citrom reszelt héja 3 evőkanál kókuszzsír 20 dkg magozott meggy Elkészítése: A
A mosónövények közül sokaknak valószínűleg a mosódió jut elsőként eszébe. Jó tudni, hogy hazánkban is élnek olyan növények, melyek magas szaponin tartalmuk miatt kiválóan alkalmasak
Hozzávalók: 1 liter al udttej 15 dkg búzadara 8 ek fr uktóz (c ukor) csipet só 2 ek olaj 15 dkg zsemlemorzsa 1 ek fr
Rendszeresen tartunk vegetáriánus főzőtanfolyamokat Budapesten a 108 Központban (1137 Budapest, Szent István krt 6.)
A tanfolyamot Hemangi tartja, akinek a szakácskönyveit is beszerezheted az oldalunkon. Az időpontokat itt találod. A tanfolyam nevére klikkelve átkerülsz a Főzőiskola oldalára, ahol részletesebb információkat kapsz az élményfőzésről, ott tudsz jelentkezni is, valamint ajándékba adhatsz tanfolyamot.
©108.hu - Lalita Kft, Kozák Mihály EV 2024