Hirdess a 108.hu Magazinban

A 108.hu – A minőségi életmód magazinja egy havonta megjelenő 40 oldalas kiadvány, mely a környezetvédelem érdekében elektronikus formában jelenik meg. A kiadvány már nem csak egy értékes tartalmat kínáló magazin, hanem egy közösséggé nőtte ki magát.
Szeretnénk hirdetési lehetőséget biztosítani azoknak a cégeknek, akik a magazin és olvasók szellemiségéhez közel álló terméket, szolgáltatást kínálnak. A megközelítésünk az, hogy ha szimpatikus a terméked, szolgáltatásod, akkor azt szívesen ajánljuk másoknak is.

Hány olvasóhoz jut el a magazin?

Aktuális feliratkozók száma: 20.000

Minden hónap 1-én a fenti, regisztrált olvasóhoz küldjük ki e-mailben a magazint. A honlapunkon a magazinok visszamenőlegesen megtekinthetők, s ez 5.000-10.000 további olvasót jelent számonként. Így összességében kiadványonként 35.000-40.000 olvasót érünk el. A listánkon szereplő e-mail címek nem egy vásárolt listából valók, olvasóink maguk regisztráltak a magazinra. Az e-mailek kiküldéséhez a legmodernebb Salesautopilot szolgáltatást használjuk, amely a megszűnt e-mail címeket azonnal törli.
Lapunk olvasói tudatos vásárlók. Célirányos érdeklődési körük: természetes- és egészséges életmód, vegetarianizmus, biotermékek, jóga, ájurvéda és egyéb holisztikus gyógymódok, valamint lelki, ezoterikus témák.

A feliratkozók 18-50 éves, magasabb keresettel rendelkező, magukra, környezetükre és egészségükre pénzt fordító nők és a témában érdeklődő férfiak az ország minden részéből.

Mivel a regisztrációkor csak email címet és nevet kérünk, ezért a demográfiai adatokat a Facebook oldalunk adataival szemléltetjük.

Miért érdemes hirdetnem a 108.hu magazinban?

• Egyre szélesebb kört elérő tematikus lapunk kis-, illetve nagy hirdetési oldalain költséghatékony megjelenési lehetőséget kínálunk.
• Újságunk nagyszerű kapcsolódási lehetőséget biztosít az általad elérni kívánt célcsoporthoz.
• Igény szerint vállaljuk hirdetésed elkészítését is.

Mennyibe kerül ez nekem?
Árajánlatért írj az [email protected] címre, írd le néhány sorban, hogy mit szeretnél hirdetni, milyen elképzelésed van. Vagy hívj bennünket +36-30-464-7760-as számon. Így pontosani tudjuk, hogy milyen megjelenési lehetőség lenne számodra az ideális.

Milyen megjelenési lehetőségek vannak?

Magazinban
1/1 vagy 1/2 oldalas hátsó vagy belső hátsó borító
2 oldalas, 1 vagy 1/2 oldalas PR-cikk
1/1 oldal, 1/2 oldal, 1/3 oldal, 1/4 oldal, 1/8 oldal és 1/16-od oldal hirdetés
és ezek kombinációja.

Portálon
A Magazinban megjelent cikkek az új magazin megjelenése után automatikusan felkerülnek a portálra (linkekkel együtt). Ezáltal bekerül a keresők által is indexelt archívumba, ami hosszú távon hoz látogatókat az oldaladra.

Hírlevélben
A feliratkozók a magazinok megjelenése között heti hírlevelet szoktak kapni. Nagy átkattintási aránnyal bírnak a levelek végén található Utóiratok. Ebben fel tudjuk hívni egy szolgáltatásra, programra a figyelmet.
Lehetőség van egy teljesen a termékre utaló hírlevélre is. Fontosnak tartjuk, hogy az olvasók ezekben is mailekben is elsősorban értéket kapjanak (recept, tipp, trükk, ami kapcsolódik a témához) és ne csak egy reklám levelet.

Facebook játékban
Dinamikusan fejlődik facebook oldalunk is. Jelenleg 33.000 lájkoló, ami organikusan gyűlt, azaz nem Mi az Indián neved szerű alkalmazásokkal. Népszerűek és sok látogatót vonzanak a facebook játékok. Itt ajándékként kínálhatod fel céged szolgáltatását, termékét, amit az olvasók között kisorsolhatsz.

Tapasztalataink azt mutatják, hogy a fenti lehetőségek kombinációja hozza a legjobb eredményt.
Leadási paraméterek:

Formátum: tif, pdf, jpg, psd. Méret: 1536 x 2048 pixel. Felbontás: 264 dpi. Színtér: RGB.
A hirdetés design elkészítésére 3 mód van.
-Legyártod a kész anyagot és mi beszerkesztjük a magazinba.
-Elmondod, hogy hogyan szeretnéd (képötletekkel) megjeleníteni. Mi elkészítjük ez alapján a megjelenést.
-Ha nincs konkét ötlet, akkor mi elkészítünk egy verziót, ami szerintünk illik a cikk hangulatához. (A korábbi magazin cikkei alapján láthatod, hogy általában ez szép szokott lenni.) Ezen kisebb módosításokra van lehetőség, de kapacitás hiánya miatt több verziót legyártani nem áll módunkban.
Leadási határidő: az aktuális hónap 15-e.
A megjelenés feltétele a hirdetés díjának megjelenés napjáig történő kiegyenlítése.

Mit kell tenned a hirdetésed megjelenésért?

Vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken. Mondd el, hogy mi a terméked/szolgáltatásod, mikor szeretnél megjelenni, milyen méretben, hány alkalommal. Ha van már kész vagy máshol használt anyagod, akkor azt is küldd el nekünk. Add meg elérhetőségeid is. Ezután megkeresünk, hogy a részleteket megbeszélhessük.

[email protected]

Ha további kérdésed van, hívj  minket bátran: 06-30-464-7760

Oszd meg másokkal is