Hozzávalók:

  • 1/2 bögre növényi vaj
  • 
1/2 bögre barnacukor
  • 
1 konzerv vagy friss ananász felszeletelve
  • 
2 1/2 bögre liszt
  • 
1 1/3 bögre cukor
  • 2 kiskanál sütőpor
  • 1/2 kiskanál só
  • 1/2 bögre olaj
  • 
1 bögre növényi tej
  • 1 kiskanál vanília esszencia

Elkészítési mód:
1. A barnacukrot és a vajat együtt felolvasztjuk, beleöntjük egy sütőformába és belehelyezzük az ananász szeleteket.
2. A többi összetevőt keverjük, majd az így kapott masszát óvatosan ráöntjük az ananász szeletek/karikák tetejére, teljesen lefedve azokat, és előmelegített sütőben, 190℃, kb. egy óráig sütjük. Kókuszos fagyival, forrón is isteni!

Csillag Marieta
vegafalat.hu

KLIKKELJ A TETSZIK GOMBRA ÉS TARTOZZ KÖZÉNK A FACEBOOKON IS!


Katt ide most!