Hozzávalók 4 személyre:
– fejenként 2 szelet szejtán
– kókuszszír
– fejenként 2-3 szem burgonya
– fejenként 2 maroknyi káposzta
– szója joghurt
– kapor, só, bors, kakukkfű, oregáno, bazsalikum, borsikafű, mustár, fokhagyma

Először is a szejtán szeleteket legalább előző nap be kell pácolni, még jobb, ha néhány napig áll benne. De ha hirtelen jön az ötlet, akkor egyből bedörzsöljük a páccal és sütjük. A pác áll: mustárból, olívaolajból, kakukkfűből, borsikafűből, oregánóból, 1-2 gerezd fokhagymából. Ezeket jól összekeverjük, majd beletesszük a szejtán szeleteket.
Ha letelt a pácolási idő, kivesszük és felkockázzuk, majd egyből kisütjük, hogy kérget kapjon. Úgy 10 perc alatt elkészül. A burgonyát hasábokra vágjuk, kókuszzsírral átdörzsöljük, és sütőpapírral kibélelt tepsiben 200 fokon, légkeverésen kisütjük.
A salátához az öntetet elkészítjük egy nagy tálban: szója joghurt, kapor, só, méz vagy stívia, majd beleszeleteljük a káposztát.
Ha minden készen van, tálaljuk!

Nagyné Szalai Melinda
melinda-angel.blogspot.hu

KLIKKELJ A TETSZIK GOMBRA ÉS TARTOZZ KÖZÉNK A FACEBOOKON IS!


Katt ide most!