HOZZÁVALÓK:
• személyenként 10 dkg főtt csicseriborsó
• sütéshez olívaolaj
• pirospaprika
• só, bors
• jégsaláta
• balzsamecet
• tökmagolaj

ELKÉSZÍTÉSE:
• a megfőtt csicseriborsókat nagyon forró olajban hirtelen megsütjük, így képzünk rajta egy finom ropogós réteget. Amikor elkészült, akkor fűszerezzük. Lehet hozzá tenni akár erős pirospaprikát is!
• a salátát egyszerűen balzsamecettel és kevéske tökmagolajjal meglocsoljuk. Lehet hozzá tenni még uborkát, sárgarépát is!
• a végén meghintjük a sült csicseriborsóval!

Jó étvágyat!

Nagyné Szalai Melinda / melinda-angel.blogspot.hu

KLIKKELJ A TETSZIK GOMBRA ÉS TARTOZZ KÖZÉNK A FACEBOOKON IS!


Katt ide most!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Láttál már ilyet? Ehető, vegán evőeszközök!