Hozzávalók:
fél sütőtök
3 db burgonya
kis fej zeller
¼ kávéskanál őrölt
szerecsendió
¼ kávéskanál bors
½ kávéskanál kurkuma
1 evőkanál só
petrezselyem
olaj

Elkészítése:
A tököt, a zellert és a burgonyát megtisztítom és felkockázom. A szerecsendiót és a borsot a felszeletelt zöldségekkel kevés olajon megfuttatom. Felöntöm vízzel. Hozzáadom a kurkumát és a sót. Puhára főzöm. A végén beleteszem az összevágott petrezselymet. Mikor langyosra hűlt, botmixerrel krémesítem.

Kálmán Renáta / www.lettudatos.com

KLIKKELJ A TETSZIK GOMBRA ÉS TARTOZZ KÖZÉNK A FACEBOOKON IS!


Katt ide most!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Sárgarépás parata