Hozzávalók: 20 dkg gesztenyeliszt 1 csipet só 2 kávéskanál útifűmaghéj 3 evőkanál min. 15 %-os kakaópor 15 dkg mazsola+1,5 dl víz 10 dkg kókuszreszelék 2
Hamarosan én vendégelem meg barátaimat Az indiai ételek nem csak finomak, hanem könnyen elkészíthetőek is. Nagyon hasznos volt, és hamarosan én vendégelem meg a barátaimat
Hozzávalók (2 személyre): 5 kis, zsenge karalábé 5 evőkanál zabpehely 2 evőkanál tejföl 1 csokor friss kapor (vagy 1 teáskanál szárított) csipet só 1 guriga
A tegnap este folyamán arra gondoltam, emberek milyen sokasága lép be nap mint nap a Margit-szigetre, hogy a városi zajt hátra hagyva, önmagára figyelve feltöltődjön.
Mindenki tudja, hogy sokszínűek vagyunk, különböző természettel és adottságokkal. Sokan azzal is kezdenek tisztába jönni, hogy az ájurvédikus szemlélet az elemekkel kapcsolatos testtípusokat különböztet meg.
Japánban idősebb úriemberek egy csoportja rendszeresen összejött, hogy megbeszéljék a híreket, és teázgassanak. Egyik szórakozásuk az volt, hogy igen drága teafajtákat kutassanak fel, hogy azokból
Rendszeresen tartunk vegetáriánus főzőtanfolyamokat Budapesten a 108 Központban (1137 Budapest, Szent István krt 6.)
A tanfolyamot Hemangi tartja, akinek a szakácskönyveit is beszerezheted az oldalunkon. Az időpontokat itt találod. A tanfolyam nevére klikkelve átkerülsz a Főzőiskola oldalára, ahol részletesebb információkat kapsz az élményfőzésről, ott tudsz jelentkezni is, valamint ajándékba adhatsz tanfolyamot.
©108.hu - Lalita Kft, Kozák Mihály EV 2024