Life coaching

A 108.hu magazin olvasóinak egy különleges lehetőséget kínálunk.

Úgy érzed, hogy elakadtál az életedben?
Nem tudod kezelni a nagy stresszt, ami rád nehezedik?
Úgy érzed, hogy az életed csak eltelik és nem tudsz előrelépni?
Úgy érzed, hogy saját magad vagy a sikered és boldogságod legnagyobb akadálya?
Szeretnéd újra felfedezni, hogy milyen ki nem aknázott lehetőségek szunnyadnak benned?

Ha a fenti kérdésekre legalább egy igen válaszod van, ne aggódj, mert
1. Ez teljesen normális. Sokan érzik így magukat, még ha nem is kürtölik világgá.
2. Tudok neked segíteni, egyszerűbben és gyorsabban, mint gondolnád.

Kozák Mihálynak hívnak, lelki nevem Manorám Dász. Az elmúlt 20 évben már nagyon sok embernek segítettem előre lépni az életükben. 16 éves korom óta gyakorolom a bhakti-jógát. 15 évig Krisna-völgy alelnökeként részt vehettem Európa legnagyobb öko és kulturális központjának felépítésében. Jelenleg a 108.hu Magazin és Életmódközpont, valamint a lelki témákra szakosodott könyvkiadó vezetője vagyok. Life coaching tanulmányaimat az International Coach Academy-n (ICA) végeztem.

Hogyan tudok neked segíteni?
Ahogy már te is biztosan tapasztaltad, a fent említett problémákat elég nehéz egyedül megoldani. A life coachinggal nem csak azonnali segítséget tudok nyújtani, de a rendelkezésedre tudom bocsátani azokat az eszközöket és szemléletmódot, amelyeket az életedbe integrálva magad is hatékonyan tudsz majd alkalmazni.

Mi a life coaching?
A life coaching egy olyan folyamat, amely rendszeres beszélgetések, feladatok, tesztek formájában segít neked abban, hogy döntéseket hozz az életedben, elérhesd a céljaidat, megoldhasd a problémáidat.

Mi nem a life coaching?
A coaching nem a múltad feldolgozásában segít, arra ott vannak a különböző terápiák. A jeleneddel és jövőddel foglalkozik. A coach nem mondja meg, hogy mit kell csinálnod, hanem segít abban, hogy ezt te magad felfedezd és segít a megvalósítás közbeni akadályok legyőzésében.

Miben vagyok más a többi life coachtól?
Egy coach részére nagyon sok eszköz, kérdőív, technika áll rendelkezésére. Én ezeken túl azt a keleti, védikus kultúrában honos holisztikus szemléletet tudom neked ajánlani, amit az elmúlt 20 évben magam is aktívan gyakoroltam.

Kipróbálod?

Mindössze annyit kell tenned, hogy küldesz egy emailt a [email protected] címre. Ebben írj egy pár sort magadról, és arról, hogy miben szeretnéd a segítségem. Add meg az elérhetőségeidet is, ahol időpont egyeztetés miatt keresni fogunk.

Ha további kérdésed van, fordulj hozzám bizalommal az alábbi e-mail címen: [email protected] vagy a 06-30-231-8722-es mobil számon.
További információ a weboldalamon: www.kozakmihaly.com

Oszd meg másokkal is