A gyógyulás pszichológiája

Csodálatos gyógyulások nincsenek, csak idáig nem értettük, hogy milyen mentális változásokon megy keresztül a beteg, melynek hatására a szervezet elindul a gyógyulás útján.

A gyógyulás pszichológiája egy mélyreható kutatás eredménye. Az eredmény lényege, hogy a megfelelő tudás birtokában a tünetekhez való hozzáállás megváltoztatásával, képes a szervezetünk a regenerálódását azonnal beindítani és a rendellenességeket természetesen helyreállítani. Ez hatásos akár súlyos vagy krónikus betegség esetében is. A gyógyulás pszichológiája könnyen, logikusan megérthető és megtanulható mindenki számára.

INTELLIGENS GYÓGYULÁS

Intelligens gyógyulásnak neveztük el a kutatás eredményét, több okból is:
• Mert logikus magyarázatot ad az orvostudomány és a pszichológia kölcsönhatásokra, törvényszerűségekre
• Választ ad az orvostudomány számos megválaszolatlan kérdésére, a krónikus betegségek kialakulása, gyógyíthatatlan betegségek, érthetetlen gyógyulások, stb.
• A gyógyulásnak ez a módja természettudományos, logikus, intelligens felismerésen megértésen alapszik
• Amennyiben ismerjük a mentális kiváltó okok és a biologiai kölcsönhatások törvényszerű müködését a : “A gyógyulás tanulható!”
• Rendkívűl hatékony, önállóan és más értelmes gyógymódokkal párhuzamosan is használható.

ÉLETÜNKET MENTI MEG!

A sok közül az egyik pszichológiai tényező – ami a leginkább rontja a beteg állapotát és akadályozza a gyógyulást – az a félelem. Pedig általában a tünet mindig félelmet, ijedelmet vált ki. Ha a beteg valamilyen oknál fogva meg tud nyugodni, és kétség nélkül tudja, hogy most már meg fog gyógyulni, akkor ez a tudatállapot elkerülhetetlenűl beindítja a gyógyulást, regenerálódást egy rákos betegségben szenvedőnél is.

Ezt elérni egy komolyabb betegségnél nem könnyű. A reménykedés, a hit elég sok betegnek van, de ez mégis kevésnek bizonyul a gyógyuláshoz. Amit el kell érnünk, hogy biztosan, kétség nélkül tudjuk, szilárd, megingathatatlan hittel, hogy meg fogunk gyógyulni. Erre is megtanít a gyógyulás pszichológiája, az intelligens gyógyulás folyamata.

Az Ájurvéda orvostudományának tipológiai alapelveit alkalmazva ez a rendszer nagyon személyes, mert a személyiségünk és testípusunk szerint ad megoldást.

Nagy A. Csongor
Védikus pszichológus és filozófus
Az SVL – az életed tudománya alapítója
www.svl.hu

Oszd meg másokkal is