Akciós jegyek az Everness Fesztiválra!

evernessAz EVERNESS ÉLETÉRZÉS:

Az Everness Fesztivál 2013 egyet jelent a zenével, a mozgással, a színek, ízek és illatok mámorával. Három nap felejthetetlen együttlét, amikor a tudatos pozitív gondolkodás és az egészséges életmód jegyében a hozzánk hasonlóan gondolkodók körében kapcsolódhatunk ki, tanulhatunk és léphetünk előre az önmeghaladás útján.
Fesztiválunk célja, hogy a hasonlóan gondolkodó közösségek és egyének a jóga, a művészet, a személyes fejlődés, a környezettudatosság és az egészséges, finom ételek segítségével kapcsolódjanak ki és töltődjenek fel, új kapcsolatokat kötve és a régieket szorosabbra fűzve. Bízunk abban, hogy az együtt eltöltött három nap mindenki számára felejthetetlen élménnyé válik és évről-évre újra találkozunk majd.

Vedd meg a jegyet most, akciós áron!

AZ EVERNESS ÖTLET:

Már régóta mélyen gyökerezett bennünk az ötlet. Éreztük, hogy eljött az idő ahhoz, hogy megalkossuk a felületet, ahol csoportok és közösségek kapcsolódhatnak össze. Egy helyen, egy hasonló cél érdekében. Puszta véletlennek tudná be az emberek többsége, ám mi nagyon is jól tudjuk, hogy a két csapatnak találkoznia kellett. Az Aniola Központ és a Napi Elemózsia útjai nem véletlenül keresztezték egymást! A megismerkedést és a pár napos tanakodást gyors fúzió követte, mely után megalakult az Everness Fesztivál.

Vedd meg a jegyet most, akciós áron!

AZ EVERNESS NÉV:

Maga a név azért angol, mert a hosszabb távú céljaink közt szerepel, hogy az idei sikeres első fesztivált követően jövőre nemzetközi szintű és volumenű rendezvénynek adjunk otthont a Kárpát-medencében. Szeretnénk, ha fesztiválunkon az elkövetkező években egyre nagyobb nemzetközi közönség cserélhetne eszmét, más országok népei megismerkedhetnének hazánk tájaival, előadóival, művészeivel, zenészeivel, közösségeivel és cégeivel, és elterjedne a hír, hogy van egy közös pont, ahol minden évben előremutató kezdeményezésekről informálódhatunk, kapcsolódhatunk, találkozhatunk, miközben felejthetetlen élményekkel gazdagodunk.

Vedd meg a jegyet most, akciós áron!

AZ EVERNESS CÉL:

Reményeink szerint fesztiválunk olyan felületet tud nyújtani, ahol az emberek emberközpontú társaságokkal, közösségekkel, gondolkodókkal, cégekkel, egyesületekkel és alapítványokkal ismerkedhetnek meg, akiknek céljuk az, hogy részesei legyenek egy olyan változásnak, amellyel jobbá tehetik a világot, és példát mutathatnak másoknak, és elmondhatják: így is lehet!

Vedd meg a jegyet most, akciós áron!

Célunk, hogy olyan információkhoz jussanak az emberek, amelyeket beépíthetnek hétköznapi életükbe a fesztivál után is, és a hazatéréskor nem csak egy kellemes élménnyel, hanem egy közösséggel lesznek gazdagabbak.

Elképesztő korban élünk, ahol a tudatosodás már nagyon is megfogható és látható, ebben a merőben új és progresszívebb világban, amely egyelőre még alternatív, de hamarosan elterjed bolygónkon, mert az internet és az információcsere olyan gyors, hogy csak idő kérdése, mikor jut el minden egyes egyénhez egy új alternatíva. A tudatos vásárlás, a rendszeres mozgás, a személyes fejlődés, a környezettudatosság és egészségtudatosság egy új rendszert hoz létre, amely egy új emberiséget fog eredményezni, és eredményez is!

A hernyó-állapotot elhagyta már az emberiség, szemünk előtt omladozik a régi rendszer, és a szárnya már ki is nőtt. Itt az idő felreppenni, hiszen ahogy egyre feljebb kerülünk, egyre könnyebben tudunk globálisan meglátni dolgokat és együtt gondolkodni a világban élő emberekkel egy teljesebb világ érdekében. Tudatosan és felelősségteljesen tölthetjük be szerepünket, és dönthetünk egy új világ mellett. Itt az összefogás ideje, hiszen együtt létrehozhatunk egy olyan világot, amelyben mindannyian élni szeretnénk.

Vedd meg a jegyet most, akciós áron!

AZ EVERNESS ELŐADÓK:

A rendezvényre meghívott előadók és szolgáltatók, épp úgy, mint a szervezők, mindannyian azonosulni tudnak a fesztivál szellemiségével és mondanivalójával. Egységesen a tudatos és egészséges életmód elkötelezett hívei, mindenki a maga területén. Megtalálhatók közöttük a táplálkozás, a mozgás, a testi-, lelki gyógyítás, a zene vagy a képzőművészet területén jártas és elismert szakemberek.

Szeretnék, hogy olyan emberek közt tölthessük el ezt a három napot, akik szellemiségükkel többletet hoznak a világba, segítik az emberek tudatosodását, legyen az minőségi étel, ital, előadás, zene vagy bármilyen más eszköz. Egy újfajta rendezvényt szeretnénk létrehozni, amelyen a fesztiválozók ugyanolyan résztvevői az eseménynek, mint a szervezők, a fellépők vagy a kiállítók.

Az idei fesztiválon olyan előadókkal találkozhatunk, mint például Grandpierre Attila, Antal Vali, Géczy Gábor, dr. Dicsőfi Endre, Barnai Robertó, Balogh Béla vagy Kiss Balázs Kunó. A nagyszínpad előadói névsora még korántsem teljes, hiszen napról-napra folyamatosan szerveződik a csapat. Minden este zenei színpaddá transzformálódik a Világ-Egyetem névre keresztelt nagyszínpad és olyan előadók gazdagítják majd a hangulatot, mint a Freedom Café, a Vágtázó Csodaszarvas, Bagdi Bella, Kövi Szabolcs illetve a Sattwa Sound Band.
Részletes programunk a Program menüpont alatt!

A Regélő Konferencia Térben – ami több, mint 500 főnek biztosít kényelmet – lehetőséget nyújtunk arra, hogy tematikus napokon vegyenek részt az emberek. Minden egyes nap különálló tematikával rendelkezik (ökológia, egészség, tudatosság) ahol okulhatnak az emberek és részletesebb tájékoztatást kaphatnak olyan előremutató kezdeményezésekről (öko falvak, találmányok stb) és módszerekről (germán medicína, fenntartható vízönellátó rendszer, alternatív építési technikák, permakultúra stb.) amelyeket könnyedén integrálhatnak életükbe. Ezen előadások sokszor interaktív jellegűek lesznek, hiszen itt pont a közösség a lényeg, és az, hogy közösen, együtt gondolkodjanak tovább a résztvevők.

Vedd meg a jegyet most, akciós áron!

AZ EVERNESS FESZTIVÁL MOZGÁS- ÉS WORKSHOP-SÁTRAI:

A fesztiválozók külön sátorban ismerkedhetnek meg más népek mozgáskultúráival is, mint például a tai-chi, a chi-kung, szakrális tánc. Alkalmuk nyílik majd a jóga megszámlálhatatlan fajtájának kipróbálásra is, és természetesen a sornak itt még koránt sincs vége.

Lesznek workshop-sátraink is, ahol a legkülönfélébb módszereket és technikákat sajátíthatják el az emberek, annak érdekében, hogy az életük teljesebb, egészségesebb és tudatosabb legyen. Erre külön kialakítunk a Sátor-tábor közelében egy olyan területet, ahol a közösségek és csoportok külön-külön bemutathatják azt, hogy ők hogyan teszik teljesebbé a saját illetve embertársaik életét. Gondolunk itt legkülönfélébb masszőrökre, gyógyítókra, mozgást gyakorlókra illetve életmód tanácsadókra, akik eddig kapcsolódtak a kezdeményezésünkhöz.

A workshop-sátor és a mozgás részleg mellett lévő területen lehetőséget biztosítunk – standok formájában – olyan árusoknak is, akik szélesebb körben szeretnék bemutatni illetve terjeszteni portékájukat, kézműves termékeiket. Így szeretnénk elősegíteni azt is, hogy az emberek abból éljenek meg, amit szeretnének csinálni, és amiben megtalálták a kiteljesedés lehetőségét.

Vedd meg a jegyet most, akciós áron!

AZ EVERNESS ÉTKEZÉS:

Mivel számunkra rendkívül fontos az, hogy természeti lények vagyunk, ezért olyan irányelveket követünk, amit megkövetel a természeti mivoltunk. A helyszínen nem lehet majd kapni palackozott italokat – ezért is kommunikáljuk ki minden fesztiválozónak, hogy lehetőleg hozzanak magukkal újratölthető palackokat – hiszen egy központi helyen lehetőséget biztosítunk tiszta vízre, amit az emberek maguk csapolhatnak.

Az étel- és italrészlegeknél többnyire a helyi termelőktől beszerzett árukat részesítünk előnyben (amennyiben nincs más lehetőség, akkor pedig az ország más részeiben megtalálható bio termékekből oldjuk meg) ezzel is támogatva a térségben élő embereket, akik befogadják ezt a rendezvényt páratlanul szép városukba. A nagyszínpad mellett lévő központi étel- és italszekcióban vegetáriánus, vegán illetve nyers ételeket biztosítunk partnereink segítségével, valamint lesz zöldség és gyümölcsárusunk is, amelynél szintén termelői árut fognak árusítani. Természetesen a húsfogyasztó emberekre is gondoltunk, ebben nagy segítségünkre lesz a kemping étterme, melyet Húsimádó Falatozónak neveztünk el.

Vedd meg a jegyet most, akciós áron!

AZ EVERNESS HELYSZÍN:

A fesztiválnak otthont adó Part Üdülő Balatonkenesén található, ahol 6 hektárnyi területen lesz biztosítva a szállás és a programok. A helyszínhez tartozó saját zárt part biztosítja a vendégek nyugodt strandolási és napozási lehetőségét. Tűzrakó helyek, homokos, napozó ágyas pihenők, játszótér valamint kerékpár, vizibicikli és csónak bérlési lehetőség színesíti a programok kínálatát.

A fesztivál területén belül sokféle szállás lehetőség közül választhatnak a vendégek, melyek között megtalálható a 2-3-4 ágyas szoba az üdülő hotel és családi épületében egyaránt, a faházakban 2 és 4 ágyas elhelyezésekre van mód, míg a turistaszállásokon 6 fős kis csoportokat és 25 fős nagy csoportokat tudunk elhelyezni. A tábor területén belül sátrazási lehetőséget is biztosítunk az érdeklődőknek. A kényelmes hoteltől kezdve tehát, a családi bungalókon keresztül egészen a sátorozásig mindenfajta lehetőség adott arra, hogy az emberek igényüknek megfelelően pihenjék ki a fáradalmaikat, melyhez a balatonkenesei parti övezet olyan csodás panorámát nyújt, amely kiváló arra, hogy egy fantasztikusan szép helyen szeptemberben is élvezzük a nyári nap melegét.

Vedd meg a jegyet most, akciós áron!

Oszd meg másokkal is