Álom életet teremthetsz magadnak!?

Ki ne vágyna arra, hogy minden álma valóra váljon, és minden sikerüljön, amit valaha is szeretett volna?

Azt gondolom, ezt a titkot az ember évszázadok, talán évezredek óta keresi. Egészen a huszadik század utolsó éveiig azt gondolhattuk, hogy a sors, vagy valami felsőbb hatalom irányítja életünket, amely eleve elrendelt, és nem változtatható. Aki Istenben hitt, minden jót vagy rosszat annak tulajdonítva fogadott el, hogy a teremtőnek terve van vele, aki pedig nem, az egyszerűen azt gondolhatta: nem habos torta az élet. A kilencvenes évek elején kezdett beszivárogni a köztudatba a spirituális gondolkodás, a nem anyagi felé fordulás, és néhány évvel ezelőtt világra került az a titok, amit a történelem nagyjai már ismertek: a vonzás törvénye.
De mit is jelent a vonzás törvénye? Azt, hogy az életedet megteremtheted, eddig is te teremtetted, jelen pillanatban is azt teszed, és az életedben eddig bekövetkezett minden eseményért te vagy a felelős. Erre most biztos felszisszensz, hogy nem, ez nem így van, hiszen te nem tudod befolyásolni a kormány döntését, a szomszédod hangulatát, vagy azt a balesetet, aminek elszenvedője voltál. Pedig ha elhiszed, és követed a vonzás törvényét, rájöhetsz, hogy igazat írok. Most is teremtesz. Sikeresen teremted meg életed jó és rossz eseményeit. Ha fordítani szeretnél a sorsodon, akkor olvass tovább.
A világegyetemben minden rezgés. És mivel az az örök törvény fennáll, hogy hasonló a hasonlót vonzza, ezért ha rezgésed alacsony, akkor alacsony rezgésű dolgokat vonzol magadhoz, ha magas rezgéseket bocsátasz ki, akkor magas rezgésű dolgokat. Rezgésedet szabályozni érzéseiddel tudod, tehát ha röviden le akarnám írni a vonzás törvényét, azt mondanám, érezd magad mindig jól, örülj az életednek, és gondolj arra, amit szeretnél.
Na persze, mondhatnád, egész életemben azt hallottam, hogy ne álmodozzak, vegyem észre a realitást. A realitás az, amit te annak gondolsz. Ezt egy egyszerű példával érzékeltetem. Néhány ember szereti a spenótot, nekik az a realitás, hogy a spenót finom. Néhány ember nem, nekik a spenót rossz. Mindkettőnek igaza lesz. Vetítsd ezt ki a vonzás törvényére. Ha elégedetlen vagy jelenlegi életed bármely szegmensével, kezdj el arról elmélkedni, amit szeretnél. Kezdj el beszélni róla, lásd lelki szemeid előtt, hogy elérted a célod, amilyen élesen, és amilyen gyakran csak tudod. Akkor is, és ez a legfontosabb, ha a realitás mást mutat. Ha 68 másodpercig ki tudsz tartani a pozitív kép mellett, már sokat tettél a célodért. Ha sokszor teszed ezt, akkor a sok 68 másodperc rezgése összeolvad, és előbb-utóbb eléred a célod. Viszont, ha egyik pillanatban álmodozol, de a másik pillanatban belesüppedsz a bánatba, akkor nem csináltál semmit, mert az ellenkező irányú rezgések kioltják egymást. Sokan ezért nem érnek el sikereket, mert tulajdonképpen egy helyben topognak. Van egy másik buktató is. Ha negatív rezgéssel teremtesz, akkor sikertelen leszel. Tehát például, ha arról álmodozol, hogy gazdag vagy, de közben szegénynek érzed magad, akkor a szegénység rezgése fog dominálni, ebből teremtesz, és mivel hasonló rezgéseket vonzol, a szegénységből még többet teremtesz. A vonzás törvénye hatalmas. Ne határozd meg, hogy hogyan valósuljon meg az álmod, ne korlátozd le az Univerzumot, csak higgy abban, hogy megvalósul, ne teremts ellen, és megkapod. Ha másképp nem megy, hazudj magadnak, és előbb utóbb elhiszed. De mit tegyél akkor, ha éppen minden összeesküdött ellened? Próbálj meg keresni valamit, ami örömmel tölt el, és kicsit jobb kedvű leszel. Majd keress valamit, amitől még jobb kedvű leszel, például, gondolj a gyermekedre, a kedvesedre, az első randevúra, vagy bármire, ami VALÓBAN örömmel tölt el. Aztán ha már jól érzed magad, gondolj a célodra. Először nem megy majd könnyen, mert figyelni kell az érzéseidre, és kontrollálnod kell azokat, de nagyon hamar bele lehet jönni, és a sikerek, majd lendületet adnak. Ha kicsi a hited, növeld azzal, hogy kicsi dologgal kezdesz, például hívasd meg magad egy kávéra. Ha sikerül, örülj neki, és könyveld el sikerként. Köszönd meg az Univerzumnak. Légy hálás mindenért, amid már van, mert a hála érzése magas rezgésen tart, és ez által, egyre több és több jót vonzol majd magadhoz.
Mit ne csinálj? Ne beszélj arról, amit nem akarsz, ne vedd észre a negatív dolgokat, ne szentelj nekik figyelmet, mert aminek figyelmet szentelsz, az növekszik. Ha karcsú alakot akarsz,
mondd egyszerűen azt: karcsú vagyok, és ne azt, hogy nem vagyok kövér. Ne nézz híradót, krimit, hisz ezekben mást sem lehet látni csak negatív dolgokat. Ne keveredj bele értelmetlen vitákba, ne dühöngj, ne húzd le magad. Végül ne nézd, mi a realitás, teremts te egy realitást.
Most, hogy az olvasás végére értél, eldöntheted, hogy a cím végén melyik írásjellel értesz egyet: A lelkesítő felkiáltójellel, vagy a kétkedő kérdőjellel.

Muszka Evelin

Oszd meg másokkal is