Búzafűlé

Napjainkban az emberek egyre több szintetikus és vegyszerrel kezelt ételt fogyasztanak. A sok stressz és a véget nem érő problémák korát éljük, amik megviselik a testünket és szellemünket is.

E behatások ellen a szervezetünknek is védekeznie kell, hiszen nem lehet a végletekig kizsigerelni. Az étrenden is nagyon sok múlik, hiszen jól ismerjük a mondást: azzá válsz, amit megeszel.

E problémákon nagyon könnyen tudunk segíteni, már az is egy nagy lépésnek számít, ha elég vitamint, rostot és ásványi anyagot juttatunk be. Ez így elég komplikáltnak hangzik, hiszen akkor minden étkezésre figyelni kéne, és ehhez idő kell, amiből az embereknek a legkevesebb van.

Erre lehet egy jó alternatíva a mélyfagyasztott búzafűlé. Több mint 110 féle összetevőt sikerült eddig azonosítani benne, és még nem értek a végére. Csak pár a sok alkotóelem közül: antioxidánsok, vitaminok A-tól C-ig, rostok, klorofill, és még sorolhatnám.

Az elfogyasztása sem okoz túl sok időt és problémát. Reggel éhgyomorra 1-2 kocka egy átlagos felnőtt egész napi vitaminszükségletét fedezi. Segít a betegségek kialakulásának a megelőzésében, és a szervezetet nagyban vitalizálja.

A búzafűlében található klorofill nagyon hatékonyan szállítja a vérben az oxigént, köztudott, hogy a rákos sejtek nem tudnak létezni oxigén dús környezetben. Ezért isszák a búzafűlevet a több világon sokan a rákos megbetegedések ellen.

 

Oszd meg másokkal is