Máshogy reagáltak ugyanis a tehetősebb emberek, és máshogy a hajléktalanok. Az eredménybe talán a te szíved is belesajdul…

Ebben a megdöbbentő kísérletben egy tökéletesen látó fiú adja ki magát vaknak, hogy letesztelje a különböző embercsoportokat. Arra volt kíváncsi, hogyan reagálnak a gazdagabbak a nyertes sorsjegy látványára, és hogyan a hajléktalanok. Azok verik-e át, akiknek semmijük sincs, vagy azok, akik nem feltétlen szorulnának rá a pénzre. Te mit tippelsz?

Sajnos az eredmény megrendítő, mi is alig hittünk a szemünknek!

A srác először jól szituált emberekhez megy oda egy 500 dollárt, tehát közel 150 000 Ft-ot érő sorsjeggyel, és megkérdezi őket, vajon nyert-e. Többen is szemrebbenés nélkül rávágják, hogy nyeretlen, és zsebre rakják a szelvényt.

Bezzeg a hajléktalanok őszintén elmondták a fiúnak, hogy nyert, és vele együtt örültek. A srác őket meg is jutalmazta egy kisebb pénzösszeggel.

Érdekes tanulsággal szolgált a kísérlet: Azoknak, akiknek szinte semmijük sincs, néha mégis gazdagabbak másoknál, mert nem irigykednek. Vastag erszénnyel pedig sokszor frusztráltak, irigyek az emberek.

Úgy gondolod, ezt másoknak is látniuk kell? Akkor oszd meg a videót!

Lájkoltad már Facebook oldalunkat?