Élménybankolás a MagNetnél

Veled is előfordult már, hogy amíg hosszasan várakoztál a sorban, hogy elintézhesd banki ügyeidet, reggeliről és friss kávéról álmodoztál? Szeretted volna nyugodtan, barátságos környezetben megbeszélni a számodra fontos dolgokat az ügyintézővel?

Ha te is inkább ezt választanád a rideg, hivatalos bankok helyett, ahol az ügyintézőt műanyagfal választja el tőled, jó hírünk van: az emberközpontúságáról ismert MagNet Bank újratervezte bankfiókjai légkörét.
2016-ban, november elején nyitott Budapest belvárosában (V. kerület, Balassi Bálint u. 9-11., az Olimpia Parkkal szemben) az első MagNet fiók, amely eltér a megszokottól, bankfiók és biokávézó, civileket támogató közösségi pont egyben.
Az ügyfelek kényelmét egyedi design bútorokkal tarkított fiatalos tér szolgálja, amely kialakításához természetes és újrafelhasznált anyagokat is igénybe vettek a tervezők, Nikoletti Petra és a Térkultúra csapata. A kávézóban élő fákat helyeztek el, s a belépők nem is sejtik, hogy a székek többsége PET palackból készült. A gyerekeket játéksarok várja, s ahogy a többi MagNet fiókban, itt is szívesen látják a négylábúakat.

Pozsonyi Gábor, a MagNet Bank vezérigazgató-helyettese elmondta: „Számomra az újragondolt Közösségi Pont legfontosabb vonása az a fesztelenség, amit ügyfél és bank között meg tud teremteni. Tulajdonképpen erről szól a közösségi bankolás. Tudatosan nem használom a bankfiók kifejezést, mert kollégáimmal olyan helyet álmodtunk meg, ahol valódi élményt jelent nemcsak pénzügyeket intézni, de ahova magunk is szívesen betérnénk, ha üzleti reggelihez keresnénk helyszínt, vagy épp a gyerekeinkkel innánk meg egy forró csokit, mikor már átfáztunk a szomszédos Olimpia Park játszóterén.”

Az élménybankolásra azonban nem csak a fővárosban van lehetőség: november végétől Székesfehérvár (Kossuth u. 14.) A zöld- és civil projekteket támogató iroda ügyfelei kedvezményesen vehetik igénybe a fiók közösségi szolgáltatásait: bérelhető tárgyalókat, közösségi konyáht, wifit, szkennert, nyomtatót.
„Ezúttal egy olyan innovációs műhelyt álmodtunk meg, ahol startupper-ek, társadalmi vállalkozók és civil szervezetek kooperálnak, ahol környezetileg és társadalmilag hasznos projektek születnek, melyeket egyébként bankként is örömmel finanszíroznánk.” – vallja Pozsonyi Gábor, a MagNet Bank vezérigazgató-helyettese.

Ha az eddigiek felkeltették érdeklődésedet, látogass el valamelyik bankfiókba, és intézd pénzügyeidet egy kávé mellett!

https://www.magnetbank.hu

Oszd meg másokkal is