Hozzávalók:
- 1/2 bögre növényi vaj
- 1/2 bögre barnacukor
- 1 konzerv vagy friss ananász felszeletelve
- 2 1/2 bögre liszt
- 1 1/3 bögre cukor
- 2 kiskanál sütőpor
- 1/2 kiskanál só
- 1/2 bögre olaj
- 1 bögre növényi tej
- 1 kiskanál vanília esszencia
Elkészítési mód:
1. A barnacukrot és a vajat együtt felolvasztjuk, beleöntjük egy sütőformába és belehelyezzük az ananász szeleteket.
2. A többi összetevőt keverjük, majd az így kapott masszát óvatosan ráöntjük az ananász szeletek/karikák tetejére, teljesen lefedve azokat, és előmelegített sütőben, 190℃, kb. egy óráig sütjük. Kókuszos fagyival, forrón is isteni!
Csillag Marieta
vegafalat.hu