Hozzávalók:
- 125 ml instant polenta
 - 250 ml víz
 - 50-100 ml tej
 - só
 - kurkuma
 - reszelt parmezán v. grana padano sajt
 - csiperkegomba
 - 1 kiskanál sűrített paradicsom
 - kakukkfű
 - fokhagyma
 - kevés balzsamecet
 
Először a polentát készítettem el: egy kevés olajat tettem a lábasba, majd rászórtam a kimért polentát, ráöntöttem a folyadékokat, fűszereztem, és pár perc alatt készre főztem. Elzártam a gázt és hozzáadtam a reszelt sajtot, elkevertem, és fedővel letakartam. A szeletelt gombát olívaolajon alaposan lepirítottam borssal, sóval folhagymával fűszerezve. Ezután tettem hozzá a kevés vízben feloldott sűrített paradicsomot, a kakukkfüvet, végül a balzsamecetet. Lapos tányéron tálaltam, először az elterített polentát, majd a tetejére a gombaragut.
Jó étvágyat !
Fűszermánia Gabi
https://fuszermania.blogspot.hu/
				
															


