Horoszkóp 2012

Kíváncsi vagy rá, mit hoz számodra az új év?

KOS (márc. 21. – ápr. 19.)
Test: Testi egészséged érdemes rendbe tenni, ez az év kedvez a családalapításnak, de légy ebben is nagyon megfontolt.
Lélek: Feladatod idén az érzelmeiddel való szembenézés, a türelem kialakítása, az érzelmek letisztázása, az elengedésre való felkészülés, hogy valóban újjászülethess ebben az évben.

BIKA (ápr. 20. – máj. 20.)
Test: Ez az év a szorgalmas munkáról szól, a kitartó tettekről. Erősítsd immunrendszered és fizikumod, mert kemény, de gyümölcsöző év jön.
Lélek: Készülj fel lelkiekben is a kitartásra. Az eredmények nem mindig jönnek azonnal, ez az év kifejezetten próbára tesz, de később megtérül befektetésed.

IKREK (máj. 21. – jún. 21.)
Test: Aktív, pörgős, utazásban és munkában gazdag év vár rád. A sok aktivitás mellett fő feladataid lelki szinten mutatkoznak meg. Sorszerű tapasztalatok várnak Rád.
Lélek: Az idei év az akadályok és korlátok lebontásáról szól. Tisztázd le vágyaidat és céljaidat és a saját magad alkotta szorongásokat és gátakat bontsd le.

RÁK (jún. 22. – júl. 22.)
Test: Sok utazás, munkahelyi előrelépés és akár költözés vár Rád idén, a 2012-es évben. Sok aktivitásod mellett lelki szinteken kell fókuszálnod.
Lélek: Megpróbáltatások várnak Rád idén érzelmeid terén. A legtöbb emberi kapcsolatod mérlegre kell tenned, mert változik ezek intenzitása. Ami élő azonban nem lehet merev, a változás maga az élet kapcsolatainkban.

OROSZLÁN (júl. 23. – aug. 22.)
Test: Fő kérdés életedben idén a gyermekvállalás. Amennyiben gyermekáldásra vágysz, most sajnos újabb nehézségekkel szembesülsz. Nagyon fontos egészségedre figyelned. A kapcsolód szerveket épen tartani.
Lélek: Rengeteg öröm, vidámság és szórakozás vár Rád idén. A szerelem, a párkapcsolat idén előtérbe kerül életedben. Spirituális szempontból szintén feltöltekezés vár Rád, a vallás is nagyobb szerepet kaphat.

SZŰZ (aug. 23. – szept. 22.)
Test: Autó vagy lakásváltás látszik életedben, anyagi javaidban alakulás, változás a helyzet rendezése következik. Akár az önkéntességet is kipróbálhatod idén.
Lélek: Idén kissé túlhajszolhatod magad, aminek következtében, kritikus, negatív, borongós lehetsz másokkal. Emberi kapcsolataidat nagyon megtépázhatja néhány meggondolatlan szó, ezért érdemes odafigyelni viselkedésedre.

MÉRLEG (szept. 23. – okt. 22.)
Test: A családi életedben béke, harmónia, nyugalom köszönt Rád, egészségedet viszont kikezdheti ez az év, különösen ami a vizes szervrendszereket illeti.
Lélek: Idén a párkapcsolat kerül előtérbe. A kapcsolataid rendezheted, a nagy Ő megtalálása és a házasság kiemelten fontos lesz számodra.

SKORPIÓ (okt. 23. – nov. 21.)
Test: Munkahelyi átalakulások várnak ebben az évben, a nehézségek, konfliktusok ellenére anyagi stabilizáció irányába haladsz, de nagyon megfontoltan kell döntened.
Lélek: Átalakulásokkal, transzformációval teli év vár Rád. Fontos, hogy emberi kapcsolataidban, békés, a kritikától mentes legyél, mert könnyen sérülhetnek viszonyok egy-egy erősebb megnyilvánulásod miatt. Van, amit hozzád hasonlóan más sem tud elfelejteni.

NYILAS (nov. 22. – dec. 21.)
Test: Sok utazás, mozgás, sport, aktivitás vár most Rád az életedben, viszont izgalmas helyzetben találod magad, amikor be akarják kötni a fejed.
Lélek: Pillanatról-pillanatra élsz, ami egyrészt nagyon pozitív, erős független, de nem kedvez a jövődnek. Tanulj meg legalább mértékkel tervezni. Az előrelátás nem kell, hogy megölje a spontaneitást.

BAK (dec. 22. – jan. 19.)
Test: Sok utazás vár Rád, de ezek hosszát sajnos lecsípi a sors, és rövidebben végződik, mint tervezted. Érdemes odafigyelned, gyulladásos betegségekre vagy mostanában hajlamos.
Lélek: Idén sokkal lazább, rugalmasabb, spontánabb év vár Rád, mint korábban: Ez az átalakulás és az új kezdetek éve. Az élet nagy metafizikai kérdéseivel is foglalkozhatsz.

VÍZÖNTŐ (jan. 20. – febr. 19.)
Test: Új dolgokba kezdesz az életedben, munkában és akár párkapcsolatban is. A nehézségeket az anyagiak okozzák, most inkább kiépíteni mint félretenni tudsz.
Lélek: Az idei év a művészetről, alkotásról, önmegvalósításról szól. Új dolgokba, hobbikba, tevékenységekbe kezdhetsz. Főként arra jó mindez, hogy feltölt, életvidámmá tesz, de később gyümölcsöző is lehet, ám azonnal ne várj eredményeket.

HALAK (febr. 20. – márc. 20.)
Test: Sajnos anyagi nehézségek sorára számíthatsz, amit azonban kreativitással az év végére hibátlanul megoldhatsz. Új életviteled egy páli fordulattal kezdődik.
Lélek: Idén erősen kitörni vágysz a megszokott dolgokból, ami előrébb lendít életedben. Érzelmesebb is lehetsz, személyiségedben nagy és erős fordulatok következnek.

www.onlinehoroszkop.hu
– mazsolázgatás az asztrológia gyöngyszemeiből

Oszd meg másokkal is