A 27 éves Foster Huntington éveken át a New Yorkiak tipikus, hajtós életét élte. Rohanás a milliónyi ember és a felhőkarcolók között, meg nem álló mókuskerék, munka reggeltől-estig.

Aztán egy nap elege lett az egészből. Úgy döntött, nem kell egy olyan helyen élnie, amit nem érez magáénak, ahol nem tud feltöltődni. Beintett addigi életformájának, és elkezdte azt az életet élni, amire mindig is vágyott.

2011. júliusában repülőre ült, és meg sem állt a senki földjéig: Washington államban vásárolt magának egy kietlen dombot. Olcsón adták, senkinek sem kellett.

Fosternek mindig is az volt a gyerekkori álma, hogy egy ilyen helyen teljenek napjai: érintetlen természet, csodálatos kilátás. Nincs beton, műanyag, csak jó levegő és csend.

Mi tagadás, kicsit irigyeljük. Ezzel pedig nem vagyunk egyedül, ugyanis, a srác Instagram-oldalát már közel egymillióan követik, itt folyamatosan posztol fotókat és videókat a Cinder Cone-nak elnevezett lakhelyéről. Már könyvén is dolgozik, ami részben útmutató lesz egy faház építéséhez, részben pedig művészeti kötet.

Két házat is felépített birtokán, így épp abban lakhat, amelyikhez kedve van.

A képeknek köszönhetően mi is bepillanthatunk Foster Huntington lenyűgöző otthonaiba:

faház

faház1

faház2

faház3

faház4

faház5

faház6

faház7

(Képek forrása: Instagram)

Neked is tetszett? Akkor ne felejtsd el megosztani!

Lájkoltad már Facebook oldalunkat?