Ismét lehet pályázni az Ozone Zöld-díjra

Öt kategóriában várja a csatorna az öteteket

Nyolcadik alkalommal lehet pályázni az OzoneTv Zöld-díjára, amely a környezettudatosság fontosságára hívja fel a figyelmet. A csatorna ebben az évben is díjazza azokat az ötleteket, innovációkat, amelyek hozzájárulnak, hogy bolygónk még élhetőbb hely legyen. A pályázók öt kategóriában indulhatnak, a győztest egy szakmai zsűri választja ki az indulók közül.

A környezetvédelem, környezettudatosság jegyében indult el ismét az OzoneTv programja, az Ozone Zöld-díj. A jelentkezők magánszemély, nagyvállalat, kis- és középvállalat, civil szervezet, valamint általános iskola kategóriákban nevezhetnek, megvalósult zöld ötletekkel, innovációkkal, amelyek hozzájárultak környezetünk, bolygónk megóvásához, jobbá tételéhez. Olyan személyek, intézmények és vállalatok jelentkezését várja a csatorna, amelyek működésük, hétköznapjaik során törekszenek arra, hogy minél kisebb ökológiai lábnyomot hagyjanak maguk után, valamint kiemelt fontossággal kezelik a környezetvédelmet, a fenntartható fejlődést. A program nagykövete Peller Mariann.

A nyertesek személyéről egy szakmai zsűri dönt, amelynek tagjai több elhivatott, környezetvédelemmel foglalkozó céget és szervezetet képviselnek: dr. Béres András, a Herman Ottó Intézet szakmai igazgató helyettese, aki egyben a bizottság elnöke is, dr. Borosnyai Zoltán, a Hulladékgazdálkodók Országos Szövetségének (HOSZ) igazgatója, Lakatos Zsófia, a Magyar PR Szövetség elnöke, és a Global Executive Council alelnöke, Kovács Lajos, a Klímabarát Települések Szövetségének elnöke, a Hegyvidéki Önkormányzat alpolgármestere, Bauer Zsolt, Climate Reality Project – Al Gore vezette globális klímaprojekt európai vezetője, Antal Alexa, a WWF Magyarország kommunikációs igazgatója és Kiss Ádám József, a Zöldunió vezetője – tulajdonosa, a Global Executive Council tagja.

A Zöldunió előzsűri tagjait a Zöldunió delegálja:
Doró Viktória, a Recity Magazin portál főszerkesztője
Fehér Balázs, a Tiszta Jövő zöld-portál főszerkesztője
Kiss Ádám József, az ecolounge ökoportál főszerkesztője
Ladányi Roland, a Don’t waste it! hulladékgazdálkodási ökoportál főszerkesztője
Szuhi Attila, az Energiahír és a Légszennyezés.hu főszerkesztője
Vígh Léna, a Zöld Újság magazin és portál főszerkesztője

A győztesek jutalma a névre szóló Zöld-díjon kívül egy interjú az OzoneTv Egyenlítő című műsorában, valamint egy videoriport a díjátadó helyszínén, amely az OzoneTv műsorán és az Origo.hu oldalán is látható lesz.
További információk a díjról és a jelentkezésről az OzoneTv oldalán találhatóak.

Oszd meg másokkal is