Gyereknapi meseerdő Noszvajon – 2016.05.29. vasárnap

Mesés kalandok, állomások; próbák várnak kicsikre és nagyobbakra, akik regisztrálnak a programra. Óránként kb. 5 csapat indul körönként. Részvételi díj: 500 Ft/fő. De lesz ezen kívül kalandjátszótér, ingyenes kastélylátogatás és kemencében sült sütik vására is.

Gyermeknapi programok a gyulai Almásy-kastélyban – 2016.05.28. szombat

A legkisebbeknek is emlékezetes élményt nyújt a kastély főúri atmoszférája, a korabeli ruhák, eszközök, ízek és illatok adnak átfogó képet nemcsak maga az épület, hanem az egész vidéki nemesség és cselédség életéről is. Gyereknap alkalmából lesznek kézműves programok, fel lehet próbálni korhű ruhákat, valamint vadászkutya-bemutató és piknik is várja az érdeklődőket.

Szegedi gyereknapi Piknik – 2016. május 28 – 29.

Az I. Gyermeknapi Piknik elsődleges célja, hogy a gyermekeket, a szórakoztatáson túl, megismertessék az egészséges életmóddal, különböző sportokkal, tudományokkal, a környezet- és természetvédelem fontosságával, továbbá régi népi és hagyományőrző játékokkal. Ezek érdekében lesz többek között ló-, és kutyaterápiás bemutató, örökbefogadott állatok találkozója, és különböző tánciskolák mutatják be egész éves munkájuk eredményét. Aki úgy gondolja, a focikupára is nevezhet.

Western gyerekprogram a Tordasi Westernfaluban – 2016.05.29. vasárnap

Izgalmas programokkal várja a gyerekeket, családokat a Tordasi Westernfalu. A faépítmény terei visszavisznek bennünket a spagettiwesternek világába, amelyet oly jól ismer mindenki a televízióból és mozivászonról. A létesítmény területén szórakoztató játékok: patkóhajítás, hordólovaglás, bikarodeó, íjászat, céllövölde, párbaj, indián sátrak, kézműveskedés, lézerharc-labirintusok, jelmezbérlés, szabadulószoba, múzeum, börtön és seriff iroda is van. Gyermeknapon pedig koncertek és gyerekdiszkó is lesznek.

Gyermeknap az Egri Várban – 2016.05.28. szombat

Fergeteges gyereknapi programokkal várja látogatóit az Egri Vár. Kaland az időben – „Történelmesdi” kicsiknek és nagyobbacskáknak. Vitézi próba, Gárdonyi-kuckó, solymászbemutató, történelmi játszóházak mutatják be, hogyan teltek a gyermekek mindennapjai a középkorban. A Várműhelyben kézműves foglalkozások szórakoztatják a legkisebb múzeumlátogatókat.

(Forrás: nlcafe.hu)

Jó szórakozást!