Jógázom, és majd megtörténik a csoda. Vagy nem?

A jóga mostanság elhíresült mint a a mozgásforma, ami csodákat tesz.
Hogy ez igaz-e?
Igen, de ahhoz csinálni kell! 🙂 Sokan jönnek el hozzám, és kérdezik, milyen úton-módon tudnának elérni valami komolyabb eredményt – lefogyni, formásodni, erősödni, lenyugodni, meggyógyulni valami betegségből, regenerálódni valamilyen csontrendszeri problémából.
El kell, hogy szomorítsalak titeket. Ez mind megy, csak nem holnapra. Ennek a nyugati rohanó világnak a betegsége hogy mindent azonnal akarunk lemondás nélkül. Ami nagyon könnyen jön az általában hazugság vagy ideiglenes eredmény.
A jóga csodákra képes . Csodás egészségre, testi szépségre , lelki békére találhatsz általa . Hosszú és kitartó gyakorlással és elmélyüléssel a folyamatban.
Sokan jönnek és feladják 1 , 2 , 3 hónap alatt: “Oh, nem érem el azt az eredményt, amit szeretnék.” De nem követik a
tanácsaimat azt illetően mit is tegyenek és hogyan. Pl. : jön valaki aki le akar fogyni 2 hónap alatt 6 kilót . Kérdezi lehet e …. ja mondom én, lehet . de ahhoz egy életmódváltást kell csinálni .Ez azért egy radikálisan nagy változás . Heti 5 gyakorlás , az étkezés átalakítása és még rengeteg apróság.
Az , hogy hetente egyszer benézek és csinálok valamit hogy megnyugodjon a lelkiismeretem az nem elég a várva várt csodára. A rendszeresség pedig a legfontosabb . Persze sokan mondják nekem nincs időm minden nap gyakorolni. persze, megértem de heti 2 alkalom a mozgásra azt hiszem tényleg nem nagy teljesítmény. Ennyi áldozatot megér az hogy 70 éves korodban is kiváló egészségnek örvendj .
Azok aki elhatározottak és kitartóak azok pedig csodás eredményekről számolhatnak be . De ennek komoly háttere van.
Tehát ha szeretnél elérni radikális változásokat az életedben, egészségedben akkor ne sajnáld rá az idő és energiát.
KÜZDJ MEG ÉRTE ! A egészség és szépség egy életmód . Egy életen keresztül kell karbantartsuk testünk és lelkünk egészségét !
Tehát a jóga valóban csodákra képes . Csak kell használni a folyamatot :)))
Kiss Zoltán Nitai
www.nitayoga.com

Oszd meg másokkal is