Majd mi beugrunk hozzád!

A MagNet Bank új online számlanyitási megoldása a Házhozszámla

Amikor az ember számlát szeretne nyitni egy banknál, mi mást tehet, mint felkeresi az adott pénzintézetet, elmondja, mit szeretne, hogy az alkalmazottak segítségére legyen szándéka megvalósításában. Könnyebb ez azoknak, akik a fővárosban élnek, hiszen ők akár ebédidőben is beiktathatják a banklátogatást. Ha valaki vidéken él, nehezebb helyzetben van, valószínűleg nem tudja ügyeit munkaidőben végezni. Legalábbis eddig így volt…

Bár a Magnet banknál a fióklátogatás számos élménnyel társul – gondoljunk csak a fair trade kávézóra és a farmbisztróra –, a MagNet új Házhozszámla csomagja most gondoskodik arról, hogy az egyszerűen intézhető közösségi bankolás ne csak a fővárosban élők kiváltsága legyen.
A bank ezentúl külső partnere segítségével bárhová eljuttatja a számlanyitáshoz szükséges, előre kitöltött papírokat, s a helyszínen elvégzi az ügyfélazonosítást. Így a Házhozszámla segítségével ezentúl akkor és ott nyithatunk magánszámlát, ahol éppen szeretnénk.
A Házhozszámla sem csupán a vidéken élők kiváltsága lesz, budapesti lakosok is igénybe vehetik, ha szeretnének kényelmesen, otthonukban számlát nyitni.

„Régóta tervezzük demokratizálni a közösségi bankolást, és azoknak is könnyű csatlakozási lehetőséget biztosítani a MagNet-hez, akik tőlünk távol élnek. Naponta több levelet kapunk az ország legkülönbözőbb pontjairól, azzal, hogy nyissunk fiókot a közelükben. Fenntarthatósági és méretgazdaságossági okokból ez nyilván nem lehetséges. A Házhozszámlával viszont mostantól mindenhol ott tudunk lenni, ahol várnak bennünket, és országossá tudjuk tágítani azt az ökoszisztémát, amit ügyfeleinkkel értékalapon építünk.” – mondta Pozsonyi Gábor, a MagNet Bank Equity Partnere.

A Házhozszámla ügymenete egyszerű: a MagNet weboldalán az online számlanyitási folyamat után létrejön az ügyfél NetBank ügyfélfiókja, s a bankszámla megnyílik. Bejövő utalás is fogadható, de tranzakcióra csak a papírok aláírása után van lehetőség. A Bank ezután külső partnere segítségével felveszi a kapcsolatot az ügyféllel, kiválasztják, hogy hol és mikor alkalmas a találkozó. Ha az ügyfél mégis amellett dönt, hogy bemegy egy fiókba, akkor ott írhatja alá a már előkészített papírokat.
A MagNet mobil applikációja és NetBankja számos díjat nyert, ráadásul minden hónap első két pénzfelvétele (150 ezer Ft-ig) ingyenes, ezért az ügyfeleknek készpénzhez jutni rendkívül egyszerű, éljenek bármikor nagy távolságban az országon belül.
A MagNet olyan projekteket kíván finanszírozni, amelyek környezeti, társadalmi és gazdasági értelemben egyaránt pozitív hatást gyakorolnak a világra. Elsősorban naperőműparkokat, Waldorf iskolákat, elektromos mobilitást, hazai filmgyártást segít banki hiteleivel. Ezek egy része a betétesek által is választható, akik így biztosak lehetnek benne, hogy megtakarításaik jó célt szolgálnak. A MagNet Közösségi Adományozási Programja keretében minden ügyfelének megírja, hogy egyenként mennyivel járult hozzá a bank nyereségéhez, és mindenki ennek az egyedi, rá eső összegnek a 10%-át ajánlhatja fel a Programban résztvevő, számára legszimpatikusabb társadalmi szervezetnek.
A MagNet Bank ideális azok számára, akik úgy érzik, közösen tehetünk valamit azért, hogy jobb hellyé tegyük a világot gyermekeink számára.

A MagNet Magyar Közösségi Bank Zrt-ről
A MagNet Magyar Közösségi Bank Zrt., az 1995-ben alapított HBW EXPRESS Bank Zrt. jogutódja, 2010 óta folytatja tevékenységét ezen a néven. A 100%-ban magyar tulajdonban lévő pénzintézet küldetése, hogy Magyarország első professzionális etikus közösségi bankjaként, ügyfelei közreműködésével, felelős és transzparens módon, valódi választási lehetőségek révén forrást biztosítson olyan kezdeményezések számára, amelyek pozitívan hatnak környezetünkre és társadalmunkra, amelyek közös jövőnk biztosítékai lehetnek. A Bank víziója a közösségekre támaszkodó és közösségeket építő első hazai újbankként működni, amely azt a felemelő érzést nyújtja ügyfeleinek, kollégáinak, üzleti partnereinek és tulajdonosainak, hogy a pénzügyeikkel is sokat tesznek a társadalomért és a környezetért. A MagNet Bank fontos támogatója a fenntartható fejlődésnek hazánkban.

Oszd meg másokkal is