Nagyi házi patikája: természetes gyógymódok otthonra

A tanfolyamot ajánljuk mindazoknak, akik érdeklődnek a természetes gyógymódok, a jól kipróbál praktikák iránt. Ha szeretnéd tudni nagyanyáink milyen fortélyokat használtak a hétköznapi betegségek gyors megoldására, hogy a természet adta lehetőségekkel védhesd saját és a szeretteid egészségét.

Ez alkalommal:

  • Megtudhatod, milyen gyógynövények kellenek egy házi patikába
  • Megtanulhatod, hogy készíts forrázatot, borogatást, esszenciát, gyógyfürdőt.
  • Megismerheted, hogy a nap mint nap használt fűszerekkel hogyan gyógyíthatsz.

Beszélgetünk a hideg idők leggyakoribb megbetegedésiről, a léguti betegségekről és azok természetes gyógymódjairól. Az emésztő rendszeri betegségekről, a táplálkozásról és a helyes diétákról. Gyermekeink leggyakoribb probémáinak kíméletes megoldásairól. És a stressz, a ránknehezedő nyomás feloldásáról.

Az elhangzó praktikákról, receptekről illusztrált jegyzetet is kapsz, hogy neked, csak egy dolgod legyen, eljönni.

Oktató: A tanfolyamot Károlyi Bánki Viktória ayurvédikus terapeuta és panchakarma technikus tartja.Viktória 20 éve foglalkozik keleti filozófiával, 1998 óta tanult Indiában elsősorban filozófiát, majd ayurvédikus szemléletet. ELTE-PPK-n végzett Andragógia szakon, majd a TEGYE-n tanul Természetes gyógymódok tanácsadó szakon. Szakvizsgáját a Calendula Orvos- Természetgyógyász Kelet-India Terápiás Intézetnél szerezte. Előadásával gyakorlati segítséget szeretne nyújtani, hogy ez az ősi tudás, az ayurvedikus szemlélet, kézzelfogható és alkalmazható legyen a hétköznapjainkba. Segít kicsit jobban megismerni magunkat szeretteinket és környezetünket, hogy teljesebb és egészségesebb életet élhessünk.

A foglalkozások ideje: 1×3 óra Ára: 7.000 Ft

Időpont: 2014. január – Jelentkezz a várólistára

A tanfolyamok helyszíne: 1137. Budapest, Szent István krt 6. III/12. 27-es csengő (Jászai Mari tér)
A jelentkezésed akkor lesz végleges, ha a tanfolyam díja – a jelentkezés után 5 napon belül – beérkezett hozzánk. A befizetés történhet személyesen: 1137 Budapest, Szent István krt 6. III/12 -27-es csengő),
vagy átutalással az alábbi számlaszámon: Lalita Kft., 10401110-00026745-00000008 (K&H Bank Zrt.)

További információ és jelentkezés:  Tel.: 06-30-464 7760
E-mail: [email protected]

Oszd meg másokkal is