Büntetlenül lehet bűnözni a Mentes cukrászat termékeivel. Oltványi Zsolt, a cég tulajdonosa lett idén Az Év Fiatal Vállalkozója.

A Mentes egészséges és finom desszerteket készít, a cukrászüzem süteményei országszerte megtalálhatóak, és hálózatuk egyre csak növekszik.

Országosan több mint 150 egységben elérhetőek a termékeik, ezek nagy százaléka budapesti, vidékre csak 15-20% kerül. A termékeik természetes alapanyagokból, egy táplálkozás-szakértő vigyázó szemei előtt készülnek. A klasszikus répacukor helyett eritritet, nyírfa- és kókuszvirágcukrot használnak, több sütiből pedig egész egyszerűen kivették a laktózt, a glutént és a tojást.

“Volt egy törés az életemben, amikor elkezdtem mérlegelni, hogy hol is vagyok és mit is csinálok. Marketing-értékesítés vonalon dolgoztam középvezetőként – a sötét oldalon – egy dohányipari multinál. Pozíció és pénzközpontú életet éltem, majd jött egy válás. Ettől magamba fordultam, és változtattam. Jobban elkezdtem magamra odafigyelni, arra, hogy mit eszek, próbáltam zöldebben gondolkodni. Valami olyat csinálni, amitől talán egy kicsit jobb lehet mindenkinek. Az a célunk, hogy az is örömmel fogyassza a termékeinket, aki eddig ódzkodott az ilyen ételektől. Mindenki ahhoz van szokva, hogy ezek a mentes és paleós termékek fűrészporízű, semmilyen ízű dolgok. Attól boldog vagyok, ha valaki azt mondja, hogy paleóhoz képest nem is rossz.” – mondta el Zsolt a Szeretlek Magyarország internetes portálnak.

(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)

Ne felejtsd el megosztani, hogy máshoz is eljusson!