Pénztudatosság

Eleged van a pénzzel kapcsolatos nehézségekből? Úgy reméled, hogy lenne más megoldás is a pénzügyi helyzetedre, mint amit eddig tettél, de még nem találtad meg a megoldást? Akad egy olyan lehetőség, ami túl van a rózsaszín álmodozásokon és a küzdelmen is!

Az Access Consciousness módszere a tudatosságot igyekszik elősegíteni, és eszközöket nyújt arra, hogy a végtelen lényed képességeit megnyilvánítsd ebben a fizikai világban. Ez a megközelítés nem szimpla pozitív gondolkodás, nem álmodozás, és nem is utasítások, elhinni valók sorozata. Inkább egy lehetőség, hogy felfedezd, hogy mi igaz számodra, mi az ami neked működik.

Egy ausztrál házaspár, az Access alapjaival dolgozva, kialakított egy olyan rendszert, amivel oktatható a bőségtudat felfedezése és megélése. Mindenki képes alkalmazni a módszert, legyen mélyen adósságcsapdában, vagy legyen multicég igazgatója.

A Bowman-házaspár részvénytársasági felügyelőbizottságokat, vezérigazgatókat képez ennek a módszernek alapján, elvezetve őket a bőségtudathoz, ami utat nyit az etikus, egész emberiség ügyét figyelembe vevő üzleteléshez. Ugyanis a bőségtudat jóval több, mint az, hogy van pénzed. Itt az ideje egy normális rendszerre átállni az emberiségnek, felfedezve azt a mérhetetlen lehetőséget és gazdagságot, ami körülvesz, és ezzel abbahagyhatjuk a rombolást.

A bőség egyik aspektusa, hogy felfedezzük, hogy hol jutott a gondolkodásunk zsákutcába, hol korlátoztuk le a lehetőségeinket azzal, amit a világról vélünk. Ahelyett, hogy az eddigi tudásunkra támaszkodnánk, tegyünk fel a világnak kérdéseket! Az új lehetőségek felfedezésének kulcsa, hogy kérdezzünk! Milyenegyéb lehetőségeim vannak? Hogyan lehetne ettől jobb? A kérdések elvisznek oda, hogy olyant is megteremthessek, amit eddig el sem tudtam képzelni!

Rengetegen igyekeznek spirituális tanítások alapján bőséget teremteni, de sokszor csak részeredmények születnek, mivel fix nézőpontok és ítélkezés alapján próbálják megkeresni a „helyes” megoldást. Mi lenne, ha felfedezhetnéd végre a saját képességeidet a világod teremtésére? Mi lenne, ha kiderülne, hogy minden képességed és lehetőséged megvan arra, hogy végtelen bőséget élj meg?

Mit kaphatsz egy Pénztudatosság tanfolyamon? Tisztításokat, amik kiszedik a tudattalanodból azt, ami akadályozza a bőség megélését. Nézőpontokat, amik segítenek, hogy felfedezd a végtelen lényed lehetőségeit. Kérdéseket, eszközöket, amik kibontanak a korlátaidból. Praktikus módszereket a teremtésre.

Tedd fel magadnak a kérdést: milyen lesz az életem energiája fél év múlva, ha elmegyek rá? Milyen lesz egy év múlva? És milyen lesz, ha nem veszek részt? Melyik érzés a nyitottabb, könnyebb? Válaszd azt!

Palacskó András, tudatosság terapeuta

Oszd meg másokkal is