Napfénytől a tűzhelyig


Ha a természet kedvelője vagy,
szereted az ízeket,
illetve szeretsz jókat enni akkor is, ha vegetáriánus vagy, szeretettel nyújtjuk át neked
Hémangi új szakácskönyvét és DVD-jét
.

108 kipróbált recept, melyeket a főzésben kevésbé járatosak is el tudnak készíteni
Megismerheted a fűszerek használatát
148 színes oldalon
Színes ételfotók
a könyvhöz DVD melléklet is tartozik, amellyel elsajátíthatod 8 étel elkészítését.

Nézd meg a könyv trailerét:


“Meleg szívvel ajánlom Hémangi újabb szakácskönyvét, melyből mindenki meríthet ötletet étrendje színesítéséhez. Új receptgyűjteménye, amely ismét a kerttől a konyháig, azaz kertünk nap érlelte zöldségeitől a tűzhelyünkig vezet, évszakokra bontva kínálja a finomabbnál finomabb fogásokat.
Csupa húsmentes étel, mellyel bemutatja a természetes étkezés gazdagságát.”
-Kaldeneker György, szakács

LAPOZZ BELE A KÖNYVBE, klikkelj az EXPAND gombra.

„Ahogy tavasszal ébredezik a világ, elkezdenek kirügyezni a fák, bújnak elő az első zöldek, azokhoz mind kapunk ötleteket, a medvehagymáról a spenótón át a rebarbaráig, vagy a húsvéti ünnepi ételekig. A nyár a bőség, a szüret ideje, amikor sokféle gyümölcs és zöldség kerülhet az asztalra, és így bőséggel kerül terítékre az újkrumpli, az eper, a borsó, a szilva, a meggy, a dinnye és minden földi jó. Ősszel, amikor már a szűkebb hónapokra készülünk, és eljön a tartalékolás és a téli gondoskodás ideje, előkerülnek a gumós zöldségekből készült kiadósabb ételek, a káposztafélék, burgonyák, gabonafélék, sütőtök veszik át a terepet a konyhában. A téli ünnepi időszakra is kapunk ötleteket, amikor már a kalóriadúsabb, különlegesebb hozzávalók a főszereplők. Többféle ajándékozásra is alkalmas édesség receptjével is megismerkedhetünk, mint például a grillázs készítésének titkaival, vagy a mikulásnak ajánlott citromos keksz, vagy a különleges csokis sütőtök kenyér receptjével.”
-Részlet a bevezetőből

[pullquote]A szerzőről

Hemangi

Hemangi Dévi Dászi

Hémanginak 4 vegetáriánus szakácskönyve jelent meg eddig, A kerttől a konyháig (angolul és németül is), a Vegetáriánus kalandozás a magyar konyhában, illetve az Ízek, imák, India. A népszerű www.vegavarazs.hu
gasztroblog szerzője. Személyes hangvételű receptjei elevenek, életszerűek, barátságosak, a főzésben kevésbé jártasak számára is könnyen követhetőek. A sorok mögött egy valódi ember arca rajzolódik ki, aki egyszerűen adja át nekünk mindennapi tapasztalatait, sőt, azt az örömöt is, amit a főzés jelent számára. A 108 Központban rendszeresen tart főzőtanfolyamokat.
 [/pullquote]

Vélemények Hémangi előző könyveiről

 

„A Kerttől a konyháig című könyvedet a férjemtől kaptam meg a 7. évfordulónkra. Nagyon örültem neki, mert valóban süt belőle a főzés szeretete, a tisztaság és az odaadás. Én minden nap főzök, és mi is vegetáriánusok vagyunk, úgyhogy rendelkezem jó pár ilyesfajta szakácskönyvvel, de különösen tetszik a tiédben a sok hasznos ötlet és tanács. Már több ételt elkészítettem, és tényleg igazán finomak, és főzés közben vettem észre, hogy a receptek törekednek az egyszerűségre, az ízharmóniájuk mégis tökéletes. Egy szó mint száz, szeretnék köszönetet mondani, és kifejezni örömömet, hogy elkészítetted ezt a könyvet.”
~Erika

„A kerttől a konyháig című könyvében receptjein keresztül tradicionális értékekhez nyúl új megközelítésben. Vidékre költözésünk tervezésekor örömmel forgattuk, látva, mi mindenre lesz majd lehetőségünk. Köszönjük!
Bliszkó Viktor – vegetarianusreceptek.hu

„A könyved egyszerűen (szó szerint!) fantasztikus! Árad belőle a szeretetadás, a főzés szeretetéé, az egyszerűség ebben a túlkomplikált világban. Nagyon szeretem olvasni, kedvet ad a főzéshez, jó érzéssel tölt el! Sajnos manapság kezd kimenni a divatból az otthon főzés… Mi nem vagyunk vegetáriánusok, sőt a férjem nem is tudta elképzelni az ételeket hús nélkül, én sokkal inkább. Örömmel meséltem neki a könyvedről, és állíthatom, hogy az abban olvasottak olyan hatás alá kerítettek, amit talán sikerült átadnom a férjemnek is. A lényeg, hogy elhatároztuk, ezentúl 7-ből legalább 3 napon nem eszünk húst. Tudom, ez csepp a tengerben, de nekünk (neki) nagy lépés! Azt gondolom, a nők talán hajlamosabbak inkább a zöldségevésre, de büszkén jelentem, az első vega vacsorám teljes sikert aratott a férjemnél is. :)”
~Katalin

„Ajánlom minden haladó de kezdő vega érdeklődőnek egyaránt. Az illusztrációk csodásak, az ember most azonnal megakarja kóstolni- az életigenlés tökéletes szimbóluma a konyhán keresztül. Én igen csak kezdő vagyok, de teljességgel élvezem a vega konyha rejtelmeit! Ragaszkodom hozzájuk. Hemanginak sokat köszönhetek akár az online platformon át, akár élő főzőbemutatón keresztül. <3”
~Bene Erika

Ha szeretnéd szezonális ételekkel megőrizni családod egészségét, rendeld meg ezt a könyvet!

MEGRENDELÉS

A könyvet és a DVD-t különleges ajánlatunk keretében már most megveheted.
(a megrendelem gomb benyomásával az online áruházunkba kerülsz át és ott véglegesítheted a megrendelésed)


Az általad választott csomagot személyesen átveheted a 108 Életmódközpontban, de ha szeretnéd, postán is kiküldjük neked, ez esetben rászámoljuk a postaköltséget (Magyarországra 1250 Ft).Viszonteladókat keresünk. Ha boltja van, vagy több, mint 10 darabot szeretne vásárolni, írjon az [email protected] címre.
A rendelésed leadhatod még az [email protected] címen vagy hívj bennünket a 06-30-464-7760-as számon.

 

Oszd meg másokkal is